Agenda
18-6 
Stadsdeelvergadering
19-6 
Seizoensafsluitende
19-6 
Waterhoentjes 2019 |
22-6 
Witte Rook DEF
22-6 
D-clubhuisfeest 'For
24-6 
Examinatoren briefin
25-6 
Open training Dames
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Arda Ates
Patou Bartelse
Noah Diercks
Marike van Kasteren
Leontine de Klerk
Benjamin Kloppenborg
Jade Resida
Mia Smalbil
Cielke Timmerman
Tamara Vuurmans
Nina de Wijn
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

18-6-2019 | 
Om na iedere zomer goed georganiseerd van start te kunnen, zijn de Witte Rook sessies al jaren vaste prik. Tijdens deze sessie zal worden toegelicht hoe het nieuwe seizoen eruit komt te zien en welke rollen er allemaal vervuld worden zowel binnen het team als voor de vereniging. 
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

16-6-2019 | 
Gefeliciteerd Dames, Coaches en Trainers van Dames 1 met deze prachtige prestatie!!  

Reageer ( reacties)

15-6-2019 | 
Schrijf  je voor 23 juni in voor het jaarlijks terugkerende Rabobank Ouder- Kind Toernooi op 30 juni. Het is de echte afsluiter van het seizoen. Gezelligheid, leuke wedstrijden en lekker eten!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-6-2019 | 
Voor komend seizoen zijn er weer een aantal trainers nodig, lijkt het jou leuk om ook andere hockeyers maximaal plezier aan hun sport te laten beleven? Stuur dan een e-mail naar: [email protected] Natuurlijk verzorgt de club voor jou een passende opleiding en krijg je hulp op en naast het veld van gekwalificeerd kader. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

12-6-2019 | 
De trainingen van de prestatieteams starten vanaf 19 augustus De trainingen van de overige teams starten vanaf 26 augustus Zaterdag 31 augustus is de seizoens kick-off met oefenwedstrijden voor alle breedte teams. vanaf 19 augustus starten we ook met instructieavonden voor trainers, coaches en overige betrokkenen van de teams.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

4-6-2019 | 
Er zijn nog kaartjes voor het grote AHC IJburg FORTNITE THE PARTY voor alle D-teams  op 22 juni in ons eigen clubhuis. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje, anders is het misschien uitverkocht! Het feest begint om 1 9:00 uur en duurt tot 22:00 uur .
Voor drankjes, snacks en bitterballen wordt gezorgd.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-6-2019 | 
Ga jij als vrijwilliger aan de slag met een technische teamrol? Dan zijn hier alvast een aantal data wanneer we jullie gaan helpen!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

26-5-2019 | 
Beste leden,
 
Woensdag 22 mei vond er tijdens de ALV een bestuurswissel plaats. De bestuursleden Josine Peters, Evert Jan de Vries, Frank Walta en Karlijn Baselaar zijn na jarenlang bouwen aan de groei van onze vereniging afgetreden. We danken hen ontzettend voor alle tijd, hun enthousiasme, gedrevenheid en de
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

7-4-2019 | 
Zin om weer te hockeyen? Check dan snel welke seniorenteams nog aanwas kunnen gebruiken bij spelers gezocht .
Per direct zoeken Dames 2 en Dames A versterking. Maar ook voor volgend seizoen kan je je al aanmelden. Eerst eens een keer vrijblijvend meetrainen kan natuurlijk ook.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

29-3-2019 | 
Halverwege de eerste helft van dit seizoen vond een commissieavond plaats in het clubhuis. De avond bestond uit een speeddate sessie met het bestuur en alle commissies en een jaarplancarrousel.


Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-3-2019 | 
Sinds eind 2016 hebben wij een tuchtcommissie. Deze bestaat op dit moment uit de volgende leden: Menno Weij, Geerte Kreijns, Aimee Eichperger en Marieke van Schie.
Lees meer >>


Bijlage: Tuchtreglement AHC IJburg.pdf
26-5-2019 | 
Wat was het een geweldig feest gisteren!  ‘Zijn jullie allemaal veilig thuis gekomen? De feestcie vond het te gek! Jullie ook?  Tips en top? Stuur ze naar: [email protected]
Alle kinderen kregen een Dopper fles mee naar huis, gesponsord door Veilig huis

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-6-2019 | 
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

10-2-2019 | 
‘Vereniging van de toekomst’ Op zaterdag 26 januari vond hét jaarlijkse hockeycongres weer plaats. Hoe ziet de vereniging van de toekomst eruit? En hoe kun je je daarop voorbereiden? Er was keuze uit 11 verdiepingssessies waaronder : inzicht in je vereniging, trends, vrijwilligers, boeien en binden van jongens, wat willen pubers,
Lees meer >>
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor