header foto
 

LOCATIE & PARKEREN


Adres:

Jan Beijerpad 1, Diemerpark
1087 BX Amsterdam

Navigatie naar ‘Oeverzeggestraat’
Let op: sommige navigatiesystemen leiden je (vanuit de Lisa app) naar een andere ingang van het park. Alleen via de ingang aan de Oeverzeggestraat kun je de parkeerplaats bereiken.


Parkeren:

AHC IJburg ligt in het Diemerpark. Volg vanaf de ring A10 afslag S114 de wegwijzers naar het sportpark. Op wedstrijddagen is het park bereikbaar via de ingang aan de Oeverzeggestraat. De maximumsnelheid in het park is 30 km/h. Op het parkeerterrein - dat we delen met voetbalclub AFC IJburg - kun je tegen betaling maximaal 4 uur parkeren. De parkeerplaats ligt voor de voetbalclub. Via het pad tussen de voetbalvelden bereik je AHC IJburg. 

In verband met het beperkt aantal parkeerplaatsen verzoeken wij je vriendelijk om als bezoeker zoveel mogelijk samen te reizen en dus met zo min mogelijk auto's te komen. Op drukke tijden kan het voorkomen dat de parkeerplaats vol is. Je kunt dan eventueel de spelers afzetten bij de parkeerplaats en vervolgens parkeren in de parkeergarage van Winkelcentrum IJburg (Daguerrestraat 51, 1087 BR Amsterdam). Vanaf daar loop je in 15 minuten naar de velden in het Diemerpark. De parkeerplaatsen in het park zijn uitsluitend bestemd voor onze bezoekers.

Met het openbaar vervoer neem je vanaf het Centraal Station Tram 26 tot halte Vennepluimstraat. Vanaf hier is het 15 minuten lopen naar de velden.