header foto
 

WELKOM


Onze club, Amsterdamse Hockeyclub IJburg, is opgericht in 2010 en heeft zo’n 1200 leden. Hiermee is het een van de snelst groeiende hockeyclubs van Amsterdam.


AHC IJburg staat voor sportief, betrokken, transparant en ambitieus. Wij zijn gevestigd in het prachtige Diemerpark, dat we delen met onder andere konijnen, vossen, ijsvogels, vleermuizen en zeldzame plantensoorten.

Ons sportcomplex bestaat uit drie velden, waarvan twee semi-watervelden en een waterveld. We hopen dat we snel het aantal velden kunnen uitbreiden, om zo nog meer (jonge) IJburgers en Amsterdammers de mogelijkheid te bieden om te komen hockeyen.


De club is er voor iedereen: prestatiespelers en breedte-sporters. Iedereen kan met plezier hockeyen op zijn of haar eigen niveau. Wekelijks trainen 4 seniorenteams, ongeveer 70 junioren en jongste jeugdteams en vele trimhockeyers op de IJburgse velden. In de winter gaan de meeste teams de zaal in.


Een lidmaatschap bij AHC IJburg gaat verder dan alleen trainen en wedstrijden spelen: iedereen draagt een steentje bij, op het veld en ernaast: als coach, trainer, scheidsrechter, teammanager, barmedewerker of in een van onze commissies of bestuur.


Samen maken we onze club.

Heb je interesse om lid te worden? Schrijf je in via ons inschrijfformulier. Wie weet zien we je binnenkort meetrainen of spelen.

We wensen je veel hockeyplezier bij AHC IJburg!