header foto
 

Super Sunday & TD Glitter & Glamour

zondag 20 november 2022   |   15:30 - 23:00   |   Geen locatie ingevoerd
12:45 Dames 1 - Strawberries
Om 12.45 speelt Dames 1 tegen de Strawberries. Dames 1 staat op een prachtige tweede plaats in de 3e klasse en is dus nog volop in de race voor promotie naar de 2e klasse. Wil jij zien hoe Dames 1 gaat strijden voor de volle drie punten, trek dan je warme winterjas aan en kom richting het Diemerpark.

In de rust of na de wedstrijd kun je even opwarmen met een heerlijke winterse kost, vanuit de beschutting van de tent die weer op het terras staat. Met dank aan Heren 1!

Y-tje van de week
Terug van weggeweest: de Y-tjes van de week. Voor de leden die al wat langer rondlopen bij deze club een bekend begrip. De Y-tjes van de week zijn spelers uit de jongste jeugd die de eer hebben om een seniorenwedstrijd van dichtbij mee te maken. Van de kleedkamer tot in de dug-out. Dit weekend zijn de Y-tjes van de week bij Dames 1 Fieke van der Honing en Sofie de Leeuw uit de MO10-1.

15:00 uur Heren 1 - Wateringse Veld
Heren 1 treedt aan tegen koploper Wateringse Veld, dus de mannen kunnen alle support gebruiken. Heren 1 staat na twee wedstrijden winst op rij op de 5e plaats en behoort daarmee tot de subtop. De verschillen in de subtop zijn gering, slechts twee punten scheiden de nummers twee en vijf van elkaar.

Thé Dansant 'Glitter & Glamour'
Na afloop van de wedstrijden kan iedereen weer opwarmen in het clubhuis. Kom dus ook gezellig borrelen en dansen.