header foto
 

LID WORDEN


Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van AHC IJburg!

Vanaf 5 jaar kun je hockeyen bij AHC IJburg. Tot aan de junioren zijn er op dit moment geen wachtlijsten. Alleen voor de meisjes junioren geldt op dit moment een wachtlijst; voor jongens junioren en senioren is nog volop plek.

Meld je aan via het inschrijfformulier. Inschrijven is gratis en het hele jaar mogelijk. Als je je inschrijft vóór 1 april dan hoor je in juni of je na de zomer als nieuw lid kunt beginnen. Na bevestiging betaal je het inschrijfgeld en de contributie.

Geef eventuele adreswijzigingen en contactgegevens (e-mailadres) graag tijdig door aan de ledenadministratie.


Vrijwilliger

Als je een vrijwilligerstaak hebt, schrijf je dan ook in. Je krijgt dan een lidnummer waarmee je kunt inloggen op onze site en je diensten inplant. Inschrijven is gratis. Kies bij lidmaatschap voor ‘vrijwilliger’ en vermeld de naam van het team bij ‘opmerkingen’.


Contributie

Het inschrijfgeld bedraagt € 75. Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daarop volgende jaar.


Contributie voor het seizoen 2022/2023:

€ 195,00 voor de waterhoentjes;
€ 275,00 voor de Onder 8 (F jeugd) die KNHB competitie speelt;
€ 300,00 voor de Onder 10 (E jeugd) die KNHB competitie speelt;
€ 325,00 voor de Onder 12 (D jeugd) die KNHB competitie speelt;
€ 340,00 voor Onder 14, 16 en 18 (C, B en A junioren);
€ 230,00 voor Trimhockey;
€ 275,00 voor Trimhockey plus;
€ 370,00 voor Senioren en
€ 35,00 voor niet spelende leden.
€ 57,50 toeslag voor prestatieteams

Leden die na 31 december instromen krijgen 50% korting op het contributiebedrag. Overige leden betalen de volledige contributie.


Gezinskorting:

Voor gezinnen geldt een maximale reguliere contributie van € 1.000 (allen woonachtig op één huisadres). Restitutie van contributie op grond van dit gezinsmaximum kan worden aangevraagd bij de penningmeester.


Studentenkorting:

Studenten kunnen een korting krijgen van € 65 op de contributie. Stuur een kopie van je studentenkaart (MBO, HBO of universiteit) naar de penningmeester.
Besluit je na een halfjaar te stoppen, bijvoorbeeld in verband met een buitenlandse stage, dan kun je de helft van je contributie terugkrijgen. Geef dit vóór 1 januari door aan onze penningmeester.Opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap van AHC IJburg doe je door vóór 1 mei een e-mail te sturen aan de ledenadministratie of vul het contactformulier in. Vermeld naast je opzegging je naam en lidnummer. Je ontvangt een bevestiging van de opzegging.

Bij opzeggingen na 1 mei maar vóór de nieuwe teamindeling zal er 30 euro administratiekosten in rekening worden gebracht.
Bij opzeggingen na bekendmaking van de nieuwe teamindeling wordt de volledige contributie in rekening gebracht.