header foto
 

ZAALHOCKEY


Elk jaar stellen we teams vanaf de Onder 10 (E8) in de gelegenheid om mee te doen met zaalhockey. De kosten hiervoor worden apart berekend en zitten niet standaard in de contributie.

Trainingen
We proberen zoveel mogelijk trainingen in de zaal plaats te laten vinden. Daarnaast is ook een deel van de trainingen buiten (balkentraining). De zaalhockeycommissie communiceert rechtstreeks met de teammanagers over het trainingsschema.

Wedstrijden
Het zaalhockey seizoen 2022-2023 begint meteen het eerste weekend van december. De KNHB is nu bezig met het wedstrijdschema en de kans is groot dat de KNHB deze pas vrij laat bekendmaakt. We snappen dat dit vervelend is in verband met het maken van weekendplannen ed. Wij hebben er als club helaas geen invloed op. Zodra het wedstrijdschema bekend is, worden de wedstrijden (en de trainingen) zo snel mogelijk in de Lisa app gezet.

Meer informatie
Als je inlogt in Lisa, kan je onder club => documenten => zaalhockey de presentaties terugvinden die zijn gegeven aan de teammanagers en de scheidsrechters. 

Belangrijk:
- Elk team regelt voor álle trainingen, dus óók de balkentraining op het veld een trainer. Als het écht niet lukt om een trainer/ouder te vinden, stuur dan een mail naar [email protected]
- Zorg dat je met het team en de trainer duidelijk afspreekt welk materiaal je tijdens de balkentraining op het veld gebruikt (veldstick/veldballen of zaalstick/zaalballen)
- Er wordt nog nagedacht over het concept van 5x5 wedstrijdjes op het veld. Hopelijk gaat het lukken om dit deze winter te organiseren. Zodra we daar meer over weten, horen jullie dat uiteraard
- Voor élke wedstrijddag lever je als team 1 scheidsrechter (dus ook als je ‘UIT’ speelt)
- De zaalleiding geldt voor de hele wedstrijddag, dus voor alle drie de wedstrijden.

Vragen over het zaalhockey materiaal kunnen gesteld worden via [email protected]. Ook als er iets stuk of kwijt is kun je contact opnemen met dit e-mailadres.