header foto
 

VACATURES


Vacatures voor alle commissies, projecten & overige.

 

 

Breedte-, Prestatie- en Jongste Jeugd Commissie

Vind jij het ook zo belangrijk dat al onze leden zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen en dat zij plezier aan het hockeyspelletje beleven? Grijp dan nu je kans en word lid van een van de Technische commissie. Lees hier meer over de rol.


Barcommissie: Lid

Heb je ervaring als barhoofd en/of barmedewerker bij onze club of een andere vereniging? Heb je affiniteit met horeca en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van de bar(commissie)? Dan zijn we op zoek naar jou! De barcommissie heeft versterking nodig en is zoek naar twee enthousiaste leden. Meer weten? Klik hier.


Wedstrijdsecretaris senioren: Lid

Ben jij de persoon die de linking pin tussen de clubs wil zijn, de wedstrijden inplant en contact heeft met de KNHB over bijv. de teaminschrijving voor de competitie? Lees hier de volledige vacature beschrijving.


Veldcommissie: lid

De veldcommissie is verantwoordelijk voor:

  • Veldkeuring: op dagen met extreme regelval, vorst en sneeuw moeten voor aanvang van de wedstrijden onze velden worden gekeurd
  • Onderhoud en beheer velden: in samenwerking met de gemeente zorg je dat de velden veilig en schoon zijn
  • Velddiensten: opzetten van de planning voor velddiensten door onze teams

 

Wie willen er helpen bouwen aan deze commissie? Je werkt nauw samen met het wedstrijdsecretariaat. Heb je interesse? Mail dan met [email protected]


Barmedewerker doordeweeks avond (betaald)

Voor de doordeweekse avonden tussen 21:30 en 24:00 uur zijn wij op zoek naar een echte bartijger (25+ jaar). Avonden zijn flexibel in te plannen.
Kerntaken: draaien van de bar en toezicht op en het afsluiten van het clubhuis. Belangrijk is dat je het leuk vindt om mee te draaien in onze vereniging en dat je een veilig baken bent voor onze leden en de bezoekers van ons clubhuis. In de avonden is er doordeweeks veel reuring: trainingen, workshops, cursussen en vergaderingen in het clubhuis.

Ge├»nteresseerd of meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected]