header foto
 

WELKOM


De Amsterdamse Hockeyclub IJburg is opgericht in 2010 en heeft zo’n 1200 leden. Hiermee is het een van de snelst groeiende hockeyclubs van Amsterdam.

De club ligt in het prachtige Diemerpark, dat we delen met onder andere vossen, konijnen, ringslangen en zeldzame plantensoorten. Ons sportcomplex bestaat uit drie velden, waarvan twee watervelden, en we hopen dat we snel het aantal velden kunnen uitbreiden.

Als club staan we voor:

  1. Zoveel mogelijk mensen (jeugd en senioren) met plezier laten hockeyen
  2. Een actief verenigingsleven

De club is er voor iedereen: prestatiespelers en breedte-sporters, waarbij iedereen met plezier kan hockeyen op zijn of haar niveau. Wekelijks trainen XX seniorenteams en XX jeugdteams en vele trimhockeyers op de IJburgse velden. In de winter gaan de prestatieteams de zaal in. Andere teams doen mee aan de midwintercompetitie of zaalhockeycompetitie, afhankelijk van interesse en mogelijkheden.

AHC IJburg staat voor sportief, betrokken, transparant en ambitieus en biedt een prachtige plek op IJburg om met plezier te hockeyen.

Een lidmaatschap bij AHC IJburg gaat verder dan alleen trainen en wedstrijden spelen: iedereen draagt een steentje bij, op het veld en ernaast: als coach, trainer, scheidsrechter, teammanager, barmedewerker of in een van onze commissies of bestuur.


Samen maken we onze club.

Heb je interesse om lid te worden? Schrijf je in via ons inschrijfformulier. Wie weet zien we je binnenkort meetrainen of spelen.

We wensen je veel hockeyplezier bij AHC IJburg!