header foto
 

SPONSORMOGELIJKHEDEN


Hockey is een succesvolle sport in Nederland: met honderdduizenden leden en nog veel meer enthousiaste fans. Als sponsor kun je deze interessante doelgroepen gaan bereiken.

AHC IJburg biedt diverse interessante mogelijkheden voor sponsoren en donateurs. Denk bijvoorbeeld aan onze hoofdsponsor of het sponsoren van trainingspakken, truien, etc. Ook het plaatsen van borden langs het veld of banners op onze site behoren tot de mogelijkheden. 


Voor onze club zijn onze sponsoren onmisbaar om:

  • De contributie laag te houden
  • Professionele trainers aan te stellen
  • Groei te kunnen faciliteren
  • Verbinding te hebben met de (lokale) ondernemers
  • Meer kinderen en volwassenen te laten sporten

Als sponsor ben je onze partner. We betrekken onze sponsors bij de club met evenementen, netwerkbijeenkomsten en toernooien. We bouwen daarnaast graag een duurzame band op met de lokale middenstand en ondernemers. Onze sponsorcommissie vertelt u hier graag meer over. Neem voor onze mogelijkheden contact op met [email protected].


Hoe kun je onze club sponsoren?

Hoofdsponsor of partner/leverancier

Als hoofdsponsor of partner/leverancier bent u partner van onze hockeyclub en wordt u uitgenodigd bij diverse evenementen, feesten en bijeenkomsten.


Bordsponsor

Vergroot uw bedrijfszichtbaarheid door het plaatsen van een bord langs onze velden. Op het hoofdveld kunnen borden van 6 meter geplaatst worden; op veld 2 en 3 kunnen naast de 6-meter borden ook 3-meter borden staan. Ook als bordsponsor wordt u uitgenodigd bij evenementen, feesten en bijeenkomsten.


Vriend van AHC IJburg

Wordt Vriend van AHC IJburg voor minimaal EUR 100,- per jaar. Zowel leden als niet-leden kunnen Vriend worden. Met dit geld kan de club leuke extraatjes bekostigen. De Vrienden komen periodiek bij elkaar en bepalen samen waar het geld aan uitgegeven zal worden. Ook organiseren we voor de Vrienden een jaarlijks een evenement.


Teamsponsor

Als teamsponsor kunt u zich voor een seizoen verbinden aan een team. Voor een kleine bijdrage staat uw naam en/of bedrijfslogo op bijvoorbeeld het shirt of trainingspak.


Trui sponsor

Veel teams laten een teamtrui sponsoren om extra inkomsten binnen te halen voor trainingsweekenden, uitjes, extra training of materialen. De bedrukking, aanschaf en de inkomsten zijn volledig voor rekening van het team; sponsorinkomsten hiervan gaan niet naar de club.