header foto
 

OPEN TRAININGEN

Als je gedurende het seizoen wilt starten met hockeyen, dan kijken we bij aanmelding of er een passende plek is in een van de teams. 

Wil je een keer meetrainen, stuur dan een mail naar [email protected]. Wij laten je dan weten wanneer de teams van jouw leeftijd trainen.

Als je vervolgens wilt starten met hockeyen, dan is het goed om te weten dat er geen wachtlijst is voor kinderen die voor 1 september jonger zijn dan 12.

Ben je ouder, dan kijken we of er plaats is in een team. Als dat niet het geval is, dan kom je op de wachtlijst te staan en wordt in mei - als onderdeel van het teamindelingsproces - opnieuw bekeken of er een plek beschikbaar is.

De teamindeling voor het nieuwe seizoen wordt elk jaar in juni bekendgemaakt. De nieuwe teams starten in augustus/september (afhankelijk van de zomervakantie).

Als er tijdens het seizoen een plek vrijkomt in een team die opgevuld kan worden, dan gelden een aantal regels:

  • Alleen spelers die al zijn ingeschreven maken kans om in te stromen. Als er geen wachtlijst is voor de specifieke plek, dan geldt deze regel uiteraard niet.
  • Als er al iemand uit je gezin lid is, dan heb je voorrang op kinderen waarbij dat niet het geval is. Het gezinslid moet al minimaal 1 jaar competitie spelen. Dit geldt niet voor trimleden.
  • Woon je op IJburg of op het Zeeburgereiland, dan heb je voorrang op iemand die niet in dit gebied woonachtig is.
  • Heb je hockeyervaring dan krijg je voorrang op kinderen die geen ervaring hebben. Onder hockeyervaring verstaan we dat je minimaal 1 jaar KNHB competitie hebt gespeeld. Dit is uiteraard niet van toepassing op de instroom van de Waterhoentjes.
  • Hoe langer je staat ingeschreven, hoe eerder je aan de beurt komt voor een vrije plek in een team.