header foto
 

WACHTLIJST


Op dit moment is er alleen voor jongste jeugd meisjes nog een wachtlijst. Er zijn geen kosten verbonden aan een inschrijving op de wachtlijst. Wij sturen 1 keer per jaar een mail naar alle mensen op de wachtlijst over de stand van zaken en met de vraag of men op de wachtlijst wil blijven staan.

Instroom vindt elk jaar plaats in juni. Je begint dan met spelen in augustus.

AHC IJburg doet er alles aan om kinderen te laten hockeyen. Onze veldbezetting is maximaal. Trainingen worden altijd op onze eigen velden gegeven, maar soms spelen wij thuiswedstrijden UIT bij andere verenigingen. Samen met de stad Amsterdam werken wij hard aan meer veldcapaciteit. Daarvoor heeft het Bestuur een plan van aanpak over meerdere jaren.

Voor instroming vanaf de wachtlijst hanteren wij elk jaar een strikt aannamebeleid:

  • Dat je bent aangemeld vóór 1 april, voorafgaand aan het nieuwe seizoen
  • Of er al iemand uit je gezin lid is. Bijvoorbeeld een ouder, broer of zus (zij moeten al minimaal 1 jaar competitie spelen en geldt niet voor Trimleden)
  • Het postcodegebied waar je woont. Woon je op IJburg of het Zeeburgereiland dan heb je voorrang op iemand van "buiten".
  • Of je hockeyervaring hebt; KNHB competitie gespeeld voor minimaal een jaar is de norm. Dit is uiteraard niet van toepassing op de instroom van de Waterhoentjes.
  • Je plaats op de wachtlijst. Hoe lang je al staat ingeschreven!

Alle nieuwe instromers krijgen een uitnodiging eind mei of uiterlijk begin juni!

Let op!

Wijzigingen in woonadres en contactgegevens (mailadres!) altijd tijdig doorgeven aan de ledenadministratie via [email protected]