header foto
 

CLUBWAARDEN


De Y-code: kernwaarden en gedragscode

AHC IJburg is een grote club met veel leden. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij de club. De sfeer en hoe we met elkaar omgaan zijn hierbij bepalend. Daarom hebben we afspraken gemaakt die beschreven zijn in de Y-code.


Onze belangrijkste spelregels:

  • Iedereen is welkom
  • Iedereen draagt bij
  • Iedereen waardeert de inzet van de ander
  • Iedereen gedraagt zich sportief

We tonen onze gastvrijheid met een schoon clubhuis, opgeruimde hockeyvelden, dug-outs, kleedkamers etc. Ook zorgen we voor een gratis kopje koffie voor bezoekende coaches en zetten we ons als leden vrijwillig in om onze club beter te maken.

Soms win je, soms verlies je. We vinden het belangrijk om respectvol en sportief met elkaar en onze scheidsrechters en coaches om te gaan, tijdens de wedstrijd en erna. Hun vrijwillige inzet wordt zeer gewaardeerd.

Veilig, vertrouwd en gezellig: dat is waar we voor staan. We willen dat leden en gasten naar huis gaan met een goed gevoel en hebben genoten van een inspirerende en sportieve dag.

Wil je melding willen maken van een onveilige of onwenselijke situatie, neem dan contact op met onze vertrouwenscontactpersoon: [email protected]