header foto
 

VRIJWILLIGERS


Als vereniging zijn wij afhankelijk van de inzet van onze leden. Dat begint al bij de teamtaken, zoals barmedewerker, scheidsrechter, teammanager, oudercoach en veldcoördinator. Maar achter de schermen is er een tiental commissies actief, die ervoor zorgen dat de bardiensten worden ingepland, dat alle aanmeldingen van nieuwe leden worden verwerkt, dat de scheidsrechters de juiste begeleiding ontvangen, dat er leuke evenementen worden georganiseerd, dat er nieuwe sponsoren worden geworven etc.

In vrijwel alle commissies kunnen we extra handjes gebruiken. Een vaak gehoorde vraag is "hoeveel tijd kost dat, zo vrijwilligersrol". Het enige juiste antwoord is eigenlijk dat je dat zelf kunt bepalen. Wij zijn met elke vrijwilligersinzet al enorm blij. Of het nu om een paar uurtjes per jaar, maand of week gaat. Alle hulp is welkom.
Hieronder vind je een overzicht van de commissies waar we dringend op zoek zijn naar extra commissieleden.

Is er een openstaande vacature die jou op het lijf geschreven is? Of heb je het idee dat je op een andere manier een bijdrage kunt leveren aan de club? Dan komen wij graag met je in contact via [email protected]. Dus stuur ons een mail en dan zetten wij de koffie of een koud biertje klaar!

 

Overzicht openstaande vacatures


Sportiviteit & Respect

De commissie sportiviteit & respect buigt zich over vragen en klachten die we als club ontvangen vanuit de KNHB of vanuit leden met betrekking tot situaties waar 'goed gedrag' centraal staat. Daarbij vind afstemming plaats met de tuchtcommissie en met het bestuur. Ook heeft de commissie als doel om de leden meer bewust te maken van hoe wij op een vriendelijke en open manier gasten op onze club ontvangen.

Social media content team
Wij op zoek naar ouders of leden die Facebook en/of Instagram van binnen en buiten kennen en die voor de club content kunnen bedenken, creëren en plaatsen. Deze rol willen we het liefst door een klein team laten invullen. Dat maakt dat je er individueel niet veel uurtjes aan kwijt hoeft te zijn. Eens per maand is er een kort overleg over de content kalender en worden de taken verdeeld. Uiteraard moet de vaste content gedeeld worden (bijv. Hockeykampen, evenementen, kampioenen etc), maar er is alle ruimte om zelf leuke content te creëren.

Evenementen coordinator
Het afgelopen jaar hebben we gezien hoe een grote groep ouders met veel enthousiasme zich heeft ingezet voor de organisatie van evenementen voor de jeugdleden. Dat draait al redelijk soepel, maar we zijn nog op zoek naar ouders die de coördinatie van evenementen voor een of meerdere jaargangen op zich willen nemen. Ook hiervoor geldt dat het geen rol is waar je wekelijks of maandelijks bezig bent. Je plant begin van het jaar de evenementen, zorgt ervoor dat je een groep ouders hebt die helpen en dan kan de bal gaan rollen.

Scheidsrechtercommissie
Als lid van de scheidsrechtercommissie coach je (beginnende) spelleiders. Samen met de andere commissieleden organiseer je informatie-avonden om alle nieuwe en bestaande scheidsrechters te helpen om goed voorbereid het veld op te gaan.
 
Medische commissie
De medische commissie houdt zich bezig met alle medische zaken in relatie tot de hockeysport. De medische commissie is tevens de schakel tussen de KNHB en de  club, daar waar het gaat over medische onderwerpen, zoals blessurepreventie, scholing coaches en trainers, veiligheid in en op het veld, het checken van de EHBO koffer, het aanmeten van bitjes etc.