header foto
 

VACATURES


Vacatures voor alle commissies, projecten & overige.


Commissies

TC- Jeugd: TC- Lijncoördinator

Vind jij het ook zo belangrijk dat al onze leden zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen en dat zij plezier aan het hockeyspelletje beleven? Grijp dan nu je kans en word lid van de Technische commissie. Lees hier meer over de rol.


Barcommissie: Lid

Heb je ervaring als barhoofd en/of barmedewerker bij onze club of een andere vereniging? Heb je affiniteit met horeca en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van de bar(commissie)? Dan zijn we op zoek naar jou! De barcommissie heeft versterking nodig en is zoek naar twee enthousiaste collega’s. Meer weten? Klik hier.


Wedstrijdsecretaris senioren: Lid

Ben jij de persoon die de linking pin tussen de clubs wil zijn, de wedstrijden inplant en contact heeft met de KNHB over bijv. de teaminschrijving voor de competitie? Lees hier de volledige vacature beschrijving.


TC- senioren: TC-coördinator Dames

Help jij de groei van AHC IJburg bij de senioren in goede banen leiden? TC-Dames zoekt per direct versterking! Lees hier de vacature beschrijving.


Veldcommissie: lid

De veldcommissie is verantwoordelijk voor:

  • Veldkeuring: op dagen met extreme regelval, vorst en sneeuw moeten voor aanvang van de wedstrijden onze velden worden gekeurd
  • Onderhoud en beheer velden: in samenwerking met de gemeente zorg je dat de velden veilig en schoon zijn
  • Velddiensten: opzetten van de planning voor velddiensten door onze teams

Wie willen er helpen bouwen aan deze commissie? Je werkt nauw samen met het wedstrijdsecretariaat. Heb je interesse? Mail dan met [email protected]


Ledenadministratie: lid

Voor de ledenadministratie zijn wij op zoek naar twee vrijwilligers. Met 1 à 2 uurtjes in de maand help je de bestaande commissie met het verwerken van nieuwe leden, uitschrijvingen, adreswijzigingen en het beantwoorden van mails. In totaal bestaat de ledenadministratie uit vier personen. Vind je het leuk om iets extra voor de club te doen of wil je nog wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar:[email protected]


Projecten

Onderzoek status privacy: een korte klus met veel impact!

Zou jij aan een willekeurige voorbijganger je naam, je adres, je telefoonnummer of zelfs de toegangscode tot je smartphone geven? Heb je je ook verbaasd over de berichten over verkiezingsmanipulatie met gegevens van Facebook accounts? Vind je het belangrijk dat organisaties zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens? Lees dan snel verder, want misschien kun je iets betekenen voor onze club!
Lees hier de volledige vacature tekst.


Sfeermakers gezocht!

Vind jij een goede en veilige sfeer op de club ook zo belangrijk? Dan is nu jouw kans om bij te dragen aan het preventiebeleid rondom Sociale veiligheid! Het bestuur is op zoek 3 tot 6 afgevaardigden van onze club die eenmalig een risicoanalyse (oftewel een nulmeting) willen uitvoeren. Lees de volledige vacature tekst hier.


Overige

Barmedewerker doordeweeks avond (betaald)

Voor de doordeweekse avonden tussen 21:30 en 24:00 uur zijn wij op zoek naar een echte bartijger (25+ jaar). Avonden zijn flexibel in te plannen. Het barteam bestaat nu uit Menno Wemekamp (H1) en Renee Heinen (D1). Daar kunnen dus nog wel een paar bij!
Kerntaken: draaien van de bar en toezicht op en het afsluiten van het clubhuis. Belangrijk is dat je het leuk vindt om mee te draaien in onze vereniging en dat je een veilig baken bent voor onze leden en de bezoekers van ons clubhuis. In de avonden is er doordeweeks veel reuring: trainingen, workshops, cursussen en vergaderingen in het clubhuis.

Geïnteresseerd of meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected]