Agenda
24-2 
Start trainingen all
24-2 
Instructie trainer 6
26-2 
Instructie trainers
28-2 
Start keeperstrainin
2-3 
Trainers instructie
18-3 
Spelregelexamen
23-3 
Tafeltjesoverleg E6-
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Anja Brouwer
David van Dongen
Nikki Eijtjes
Merel Feberwee
Doris Hekkert
Silver van Hetten
Harold Thiesbrummel
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
vacature2 

Vacature TC-coordinator Dames 


Help jij de groei van AHC IJburg bij de senioren in goede banen leiden? TC-Dames zoekt versterking! Afgelopen paar jaar stond in het teken van het ontwikkelen van een technisch beleidsplan senioren en het neerzetten van de organisatie van de TC-senioren. De huidige seniorenlijn bestaat nu in totaal uit 8 seniorenteams en ruim 50 trimmers. Op dit moment is er een dames prestatieteam (Dames 1) en twee dames recreatieteams (Jong Dames 1 en Dames 2). De club krijgt de komende paar jaar meer doorgroei vanuit de jeugd en heeft een groeiend bestand volwassen leden. We verwachten over drie jaar 7 dames teams te hebben waarvan 3 of 4 teams in de jong senioren competitie en een prestatie opleidingsteam. In de rol van TC-coordinator Dames begeleid je de overgang van junioren naar senioren samen met de TC-Jeugd en borg je het beleid samen met de andere commissieleden. Ook werk je intensief samen met het bestuurslid Technische Zaken Senioren en met de staf van de prestatieteams.


Functieprofiel

- Houd van hockey en gunt iedereen plezier in het spelletje!

- Wil graag mee helpen bouwen aan de club

- Heeft hockeykennis en/of -ervaring

- Heeft goede communicatieve vaardigheden

- Kan goed werken in een omgeving met vrijwilligers

- Kan goed organiseren, is een teamspeler die de leiding neemt indien nodig, en weet draagvlak te creëren

- Kan omgaan met vertrouwelijke informatie

- Heeft als ‘vrijwilliger’ voldoende tijd beschikbaar en is zichtbaar binnen de club


Taken & verantwoordelijkheden 

- Communicatie: beheer e-mail inbox: tc-[email protected], waarborgen tijdige en heldere communicatie naar de teams

- Verbindende factor tussen de dames teams en de TC Veteranen en TC Meisjes A

- Teamindeling: verzorgen indeling van teams conform beleidsplan en tc-planning/kalender, organiseren selecties indien nodig, zorgen voor een goede instroom en uitstroom van en naar andere categorien i.s.m. betreffende TC's, indien nodig werving nieuwe leden

- Registratie teams en spelers in LISA (planbord)

- Wedstrijdreglement: verantwoordelijk voor het (doen) uitvoeren en naleven (o.a. KNHB invalregels, aanleveren spelers teams aan wedstrijdsecretariaat senioren)

- Materialen voor teams: zorgdragen voor de beschikbaarheid en een goede kwaliteit van de door de hockeyers benodigde spelmaterialen i.s.m. materiaalcommissie

- Training: mede verantwoordelijk voor de organisatie van de trainingen voor de teams, trainingsindeling in overleg met TM en overige TC-coordinatoren, maken afspraken met trainers, aanleveren input t.b.v. evaluatie trainers

- Zaalhockey: afstemming met TC-zaal en teams conform planning

- Mede verantwoordelijk voor uitvoering Technisch Beleid en doorontwikkelen

- Adviseren bestuur over het te voeren beleid

- Witte rook sessie; mee helpen in de organisatie en verantwoordelijk voor juiste registratie teamrollen in Lisa


Tijdsbesteding

Afhankelijk van de fase in de competitie ongeveer 1 x per 6 weken TC-senioren overleg, 2 a 3 uur per week. Je bekleedt deze rol voor een termijn van een jaar en kan verlengd worden tot maximaal 3 jaar. Voordragen en benoeming vindt plaats op de ALV's.


Procedure

Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek met bestuurslid Hockey Technische Zaken Senioren en nog een commissielid. Een nieuw TC-lid wordt op de ALV voorgedragen en benoemd. Zie voor meer informatie ons huishoudelijk reglement.


Meer weten of aanmelden?

Heb jij interesse in deze functie of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bregje Steijvers via [email protected], 06-46271618 of met Karlijn Baselaar, [email protected], 06-27082230. 

Kijk ook voor meer informatie op onze website onder kopje Senioren en het Technische Beleidsplan Senioren in de LISA inlogomgeving bij Club/Documenten/Hockey.