Agenda
26-7 
ZOMERAVONDHOCKEY Sen
2-8 
ZOMERAVONDHOCKEY Sen
9-8 
ZOMERAVONDHOCKEY Sen
16-8 
ZOMERAVONDHOCKEY Sen
18-8 
EK 2017
23-8 
ZOMERAVONDHOCKEY Sen
28-8 
Trainers instructie
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Toon le Clercq
Jeroen Dee
Rosa Frank
Lukas Huthmann
Daantje Van der Meer
Sabrina Schut
Sabrina Schut
Merel Spoorendonk
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Trimhockey algemeen 

Heb je vroeger gehockeyd en wil je weer beginnen, doordeweeks lekker buiten sporten in teamverband of wil je juist kennismaken met het hockeyspel? Dan is Trimhockey misschien wel de vorm die bij jou past.


Wat is trimhockey? 

Bij trimhockey speel je gemengd, dus zowel met heren als met vrouwen. Komend seizoen vinden de trimtrainingen plaats op maandagavond om 20.30 uur. Voor de beginners staat clubtrainer Simon Kee klaar. De gevorderden spelen een partijtje of doen wat oefeningen onder leiding van Chris Reudink. Daarnaast kun je als trimhockeyer regelmatig op maandagen deelnemen aan trimwedstrijden. Dit hoeft niet, je kunt er ook voor kiezen om alleen te trainen.

Wedstrijden
AHC IJburg heeft een eigen trimcompetitie opgezet met een aantal clubs uit de omgeving. AHC IJburg doet aan deze competitie met twee trimteams mee. De wedstrijden worden op een aantal maandagen in het jaar gespeeld.


Spelregels:

  • - Externe wedstrijden doen we met max 15 personen, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Opgeven doe je via Teamers. Geef je ook op als reserve, er vallen regelmatig mensen uit
  • - Voor interne wedstrijden is altijd plek
  • - Sta je niet op de lijst, of met verkeerde gegevens, geef het door via Teamers of pas zelf je gegevens aan in het systeem


Meer informatie & aanmelden

Iedereen is van harte welkom. En er is nog plaats genoeg voor zowel ervaren als beginnende hockeyers. Wil je het een keer proberen? Neem dan voor meer informatie contact op met Chris Reudink of Jeane Jacobs via [email protected] Of meld je aan via het inschrijfformulier.

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor