Agenda
22-4 
MB1 & MA1 ontvangen
23-4 
KNHB HT2 cursus WS1
25-4 
Algemene Ledenvergad
30-4 
KNHB HT2 cursus WS2
7-5 
KNHB HT2 cursus WS3
14-5 
KNHB HT2 cursus WS4
14-5 
BESTUURSvergadering
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Wouter Herremans
Maissae Idrissi
Riemer van Loosbroek
Sem Peters
Jule Peters
Tess van der Sluis
Jeroen Suthof
Robin de Vries
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Trimhockey algemeen 

Heb je vroeger gehockeyd en wil je weer beginnen, doordeweeks lekker buiten sporten in teamverband of wil je juist kennismaken met het hockeyspel? Dan is Trimhockey misschien wel de vorm die bij jou past.


Wat is trimhockey? 

Bij trimhockey speel je gemengd, dus zowel met heren als met vrouwen. Komend seizoen vinden de trimtrainingen plaats op maandagavond om 20.30 uur. Voor de beginners staat een clubtrainer uit Heren 1 of Dames 1 klaar. De gevorderden spelen een partijtje of doen wat oefeningen onder leiding van de trainer. Daarnaast kun je als trimhockeyer regelmatig op maandagen deelnemen aan trimwedstrijden. Dit hoeft niet, je kunt er ook voor kiezen om alleen te trainen.

Wedstrijden
AHC IJburg heeft een eigen trimcompetitie opgezet met een aantal clubs uit de omgeving. AHC IJburg doet aan deze competitie met 1 trimteam mee. De wedstrijden worden op een aantal maandagen in het jaar gespeeld.


Meer informatie & aanmelden

Iedereen is van harte welkom. En er is nog plaats genoeg voor zowel ervaren als beginnende hockeyers. Wil je het een keer proberen? Neem dan voor meer informatie contact op met Alice Fischer via [email protected] Of meld je aan via het inschrijfformulier.

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor