Agenda
7-2 
Basisopleiding coach
14-2 
KNHB Basis Opleiding
19-2 
KNHB Basis Opleiding
21-2 
KNHB Basis Opleiding
10-3 
LENTE BORREL, openin
25-3 
PAASFEEST Waterhoent
20-4 
Soirée Française
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Max Burgering
Nikki Hoen
Feliz Mamman
Jill Pleiter
Ghislain Schoofs
Roemer Steenaart
Ingrid Trentmann-spikmans
Quinten Waisfisz
Doeke van de Weg
Saskia Wimmers
Saskia Wimmers-lieshout
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Trimhockey algemeen 

Heb je vroeger gehockeyd en wil je weer beginnen, doordeweeks lekker buiten sporten in teamverband of wil je juist kennismaken met het hockeyspel? Dan is Trimhockey misschien wel de vorm die bij jou past.


Wat is trimhockey? 

Bij trimhockey speel je gemengd, dus zowel met heren als met vrouwen. Komend seizoen vinden de trimtrainingen plaats op maandagavond om 20.30 uur. Voor de beginners staat clubtrainer Simon Kee klaar. De gevorderden spelen een partijtje of doen wat oefeningen onder leiding van Chris Reudink. Daarnaast kun je als trimhockeyer regelmatig op maandagen deelnemen aan trimwedstrijden. Dit hoeft niet, je kunt er ook voor kiezen om alleen te trainen.

Wedstrijden
AHC IJburg heeft een eigen trimcompetitie opgezet met een aantal clubs uit de omgeving. AHC IJburg doet aan deze competitie met twee trimteams mee. De wedstrijden worden op een aantal maandagen in het jaar gespeeld.


Spelregels:

  • - Externe wedstrijden doen we met max 15 personen, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Opgeven doe je via Teamers. Geef je ook op als reserve, er vallen regelmatig mensen uit
  • - Voor interne wedstrijden is altijd plek
  • - Sta je niet op de lijst, of met verkeerde gegevens, geef het door via Teamers of pas zelf je gegevens aan in het systeem


Meer informatie & aanmelden

Iedereen is van harte welkom. En er is nog plaats genoeg voor zowel ervaren als beginnende hockeyers. Wil je het een keer proberen? Neem dan voor meer informatie contact op met Chris Reudink of Jeane Jacobs via [email protected] Of meld je aan via het inschrijfformulier.

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor