Agenda
7-2 
Basisopleiding coach
14-2 
KNHB Basis Opleiding
19-2 
KNHB Basis Opleiding
21-2 
KNHB Basis Opleiding
10-3 
LENTE BORREL, openin
25-3 
PAASFEEST Waterhoent
20-4 
Soirée Française
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Max Burgering
Nikki Hoen
Feliz Mamman
Jill Pleiter
Ghislain Schoofs
Roemer Steenaart
Ingrid Trentmann-spikmans
Quinten Waisfisz
Doeke van de Weg
Saskia Wimmers
Saskia Wimmers-lieshout
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Teamindeling 

Teamindeling Veteranen seizoen 2017-2018

Alle veteranenteams van AHC IJburg zijn recreatieteams, wel is het zo dat in Dames A en Heren A de beste hockeyers spelen. Dit is geheel in lijn met het Technisch Beleid van AHC IJburg waarin staat, dat het voor iedere hockeyer mogelijk moet zijn om op eigen niveau te kunnen hockeyen. Voor komend hockeyseizoen 2017-2018 betekent dit dat alle veteranenteams, zowel dames als heren, opnieuw ingedeeld zullen worden. Hieronder staan de procedure, uitgangspunten en planning die AHC IJburg hanteert om tot een goede teamindeling voor de veteranen te komen. 


Procedure teamindeling veteranen


Stap 1:

- Eerste inventarisatie door de TC-coördinator veteranen onder alle seniorenleden van AHC IJburg met veteraangerechtigde leeftijd (dames >30 jaar en heren>35 jaar) via formulier ‘Inventarisatie seizoen 2017/2018’

- De TC- coördinator veteranen maakt op basis van deze informatie een analyse: Zijn er genoeg veteranen om de teams te vullen? Moet er nog geworven worden? Zo ja, op welk niveau?


Stap 2:

De TC- coördinator bespreekt samen met de aanvoerder (s) en de trainer de uitkomsten van de inventarisatie. En gezamenlijk wordt de voorlopige teamindeling gemaakt.  


Stap 3:

Communicatie van de voorlopige teamindeling aan alle leden die in het seizoen 2017-2018 veteranencompetitie willen spelen


Stap 4:

Teamindeling definitief maken en teams inschrijven bij de KNHB


Uitgangspunten teamindeling

- Per team 16 spelers (dit kan zo nodig, iets meer of iets minder zijn)

- Als iemand graag met vrienden/vriendinnen wilt hockeyen, dan bepaalt de speler met laagste niveau in welk team je wordt ingedeeld

- Leeftijdsindeling KNHB (dames veteranen >30 jaar, heren veteranen >35 jaar, Veteranen L > 45 jaar)


Beoordelingspunten voor de TC-coördinator veteranen/aanvoerder/trainer

- Eerder gespeeld niveau

- Ambitie

- Commitment naar club/team

- Prestaties tijdens trainingen en wedstrijden

- Technische, tactische en motorische aspecten

- Persoonlijkheid, motivatie en mentaliteit


Planning teamindeling veteranen

- Inventarisatieformulier sturen naar alle seniorenleden met de veteraangerechtigde leeftijd. Begin MRT (verantwoordelijke: TC-coördinator veteranen) 

- Analyse inventarisatie. Half MRT (verantwoordelijke: TC- coördinator veteranen)

- Werving leden (indien nodig). Vanaf half MRT (verantwoordelijke: TC- coördinator veteranen i.s.m. aanvoerders en veteranenleden)

- Op basis van de inventarisatie, de voorlopige teamindeling maken. Uiterlijk Half APR (verantwoordelijke: Aanvoerder (s), trainer en TC-coördinator veteranen)

- Communiceren van de voorlopige teamindeling aan alle seniorenleden die volgend jaar in de veteranen competitie gaan spelen. Uiterlijk eind APR (verantwoordelijke: TC-coördinator veteranen)

- Teaminschrijvingen bij KNHB 2017/2018. Vanaf begin april tot uiterlijk HALF JUN (verantwoordelijken: TC-coordinator veteranen / Wedstrijdsecretariaat Senioren)

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor