Agenda
20-5 
JB1 eet op de club
29-5 
hardloop avondvierda
29-5 
Trimhockeycompetitie
30-5 
Jong Dames 1: kennis
7-6 
Info avond prestatie
10-6 
Jongste Jeugddag Zat
11-6 
11 Juni- Waterhoentj
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Patricia Beckers
David van der Garde
Eelco Laddé
Tom van Manen
Marco van Ravenhorst
Jeroen Twiss
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Studentenhockey 

Als hockeyclub heeft AHC IJburg studenten een hoop te bieden. Met veel actieve leden zorgen we er samen voor dat alles op rolletjes loopt. Ben jij een aanwinst voor de club, dan zoeken we jou!


Op een onbewoond eiland net achter Amsterdam Sciencepark vind je een oase aan hockeyvelden en -faciliteiten; ruimte genoeg voor nieuwe studentenleden en nóg meer gezelligheid. Kom eens langs bij een open training of meld je aan voor volgend seizoen. Je kunt je met een compleet nieuw team inschrijven, maar ook in de bestaande teams is ruimte voor nieuwe leden.


Goed bereikbaar

Hockeyclub IJburg bestaat sinds 2010 en is nog steeds volop in ontwikkeling. De club beschikt nu over drie velden: twee semi-watervelden en een waterveld. Laat je verrassen door de mooie nieuwe, groene sportomgeving die verborgen ligt achter de Nesciobrug. Deze brug zorgt voor een goede bereikbaarheid vanuit stadsdelen Oost en Centrum, maar ook vanuit Zuid-Oost en Diemen.

                      

Open training

Wil je kijken of hockey wat voor jou is? Heb je het een tijdje niet meer gedaan, en wil je het hockey weer oppakken? Of speel je nog bij je oude club in het weekend en zoek je een club om doordeweeks te kunnen trainen? Kom dan lekker een keertje met ons mee hockeyen. Elke woensdag om 20.30 uur is er ruimte op veld 3 gereserveerd voor de studenten. Meld je hiervoor aan bij Mariska Heemskerk of Joost van de Weg via [email protected] en kijk voor de meest actuele informatie op onze Facebookpagina.


Training geven aan de jeugd

AHC IJburg heeft veel jeugdleden. Voor studenten is er de mogelijkheid om tegen vergoeding training te geven aan de jeugd.


Contributie & aanmelden

Speciaal voor studenten heeft AHC IJburg een studentenkorting van EUR 50,- op de contributie. Voor meer informatie over het inschrijven als individu of als team: mail naar [email protected].

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor