Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Els Aarts
Eefje Breeuwer
Jada Ho tham
Layla Janmaat
Jesse Leek
Liz van de Poll
Aarav Suryanarayana
Jurre de Vreeze
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Studentenhockey 

Als hockeyclub heeft AHC IJburg studenten een hoop te bieden. Met veel actieve leden zorgen we er samen voor dat alles op rolletjes loopt. Ben jij een aanwinst voor de club, dan zoeken we jou!


Op een onbewoond eiland net achter Amsterdam Sciencepark vind je een oase aan hockeyvelden en -faciliteiten. Kom eens langs voor een proeftraining of meld je direct aan voor volgend seizoen.


Goed bereikbaar

Hockeyclub IJburg bestaat sinds 2010 en is nog steeds volop in ontwikkeling. De club beschikt nu over drie velden: twee semi-watervelden en een waterveld. Laat je verrassen door de mooie nieuwe, groene sportomgeving die verborgen ligt achter de Nesciobrug. Deze brug zorgt voor een goede bereikbaarheid vanuit stadsdelen Oost en Centrum, maar ook vanuit Zuid-Oost en Diemen.

                      

Alleen training

Wil je kijken of hockey wat voor jou is? Heb je het een tijdje niet meer gedaan, en wil je het hockey weer oppakken? Of speel je nog bij je oude club in het weekend en zoek je een club om doordeweeks te kunnen trainen? Kom dan lekker een keertje met ons mee hockeyen. Dat kan mogelijk in een bestaand team of bij de studententrimhockey op maandag. Meld je hiervoor aan bij Alice Fischer via [email protected] en kijk voor de meest actuele informatie op onze Facebookpagina.


Competitie

Wil je op zondag competitie spelen tegen leeftijdsgenoten dan kan je je aanmelden voor de jong senioren competitie. Je traint dan een keer per week met je team. Of heb je het niveau en de ambitie om in Heren 1 of Dames 1 te spelen? Informeer naar de mogelijkheden via [email protected].


Training geven

Heb je trainerservaring en vind je het leuk om anderen beter te leren hockeyen? Er is de mogelijkheid om tegen vergoeding training te geven aan de jeugd of senioren. Er is goede begeleiding voor de trainers in de vorm van instructiebijeenkomsten en opleidingen. Voor meer informatie kan je terecht bij onze technisch manager, Jarrit Hueting, via [email protected].

Contributie & aanmelden

- Speciaal voor studenten die een fulltime dagopleiding volgen op HBO of universitair niveau heeft AHC IJburg een studentenkorting van EUR 50,- op de contributie

- Hiervoor dien je wel voor 1 september een verzoek in te dienen incl. kopie studentenkaart bij onze penningmeester Frank Walta via [email protected]

- Wil je alleen trainen dan kies je voor het trimlidmaatschap

- Besluit je na een half jaar te stoppen bijvoorbeeld omdat je naar het buitenland gaat dan krijg je de helft terug van je contributie. Geef dit wel aan voor 1 januari bij Frank Walta via [email protected]

- Aanmelden als lid doe je via dit inschrijfformulier: https://www.ahcijburg.nl/site/default.asp?option=11016

Voor meer informatie over het inschrijven als individu of als team: mail naar [email protected].