Agenda
20-5 
JB1 eet op de club
29-5 
hardloop avondvierda
29-5 
Trimhockeycompetitie
30-5 
Jong Dames 1: kennis
7-6 
Info avond prestatie
10-6 
Jongste Jeugddag Zat
11-6 
11 Juni- Waterhoentj
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Patricia Beckers
David van der Garde
Eelco Laddé
Tom van Manen
Marco van Ravenhorst
Jeroen Twiss
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Senioren algemeen 

Hockeyen op eigen niveau, in een prestatieteam of recreatieteam, of alleen trainen? Bij AHC IJburg is het allemaal mogelijk. Niet alleen is hockey goed voor je conditie, het is ook hartstikke gezellig om in teamverband te sporten. Iedereen is welkom op onze club in het mooie Diemerpark!


De indeling van de diverse senioren categorieën is als volgt:

- Jong Senioren (leeftijd van 18 tot 25 jaar)

- Dames/Heren Senioren 

- Veteranen (vanaf 30 jaar voor dames en vanaf 35 jaar voor heren)

- Studentenhockey

- Trimhockey

 

Op dit moment spelen wij met vijf senioren teams mee in de KNHB competitie. Naast Heren 1 en Dames 1 zijn ook twee Dames Veteranen teams en een Heren Veteranen team actief. Train je mee met de trimmers dan kun je ook regelmatig op maandag mee doen aan de trimcompetitie tegen andere clubs.


Hockeyen bij AHC IJburg? 

Voor alle teams geldt dat ze nog versterking kunnen gebruiken. Ook een heel team kan zich in 1 keer aanmelden! Meld je aan via het inschrijfformulier en kom hockeyen bij de jongste en snelst groeiende club van Amsterdam! Wil je eerst meer informatie? Lees dan hieronder verder of stuur een e-mail naar [email protected] of benader een van onderstaande contactpersonen, bijvoorbeeld als je een keer mee wilt trainen.


Senioren algemeen

Ieder lid is senior vanaf 18 jaar (peildatum 1 oktober). De wedstrijden worden op zondag gespeeld. Gedurende het hockeyseizoen train je een keer per week onder leiding van een professionele trainer. De selectieteams Dames en Heren 1 trainen twee keer per week. Tot 35 jaar speel je bij de Dames of Heren. Daarna wordt je gestimuleerd om bij de veteranen te spelen. Ook bij de veteranen wordt rekening gehouden met aansluiting op leeftijd en niveau.


Jong senioren & studenten

Ben je 2e jaars meisjes A of jongens A,dan ga je volgend jaar naar de senioren. Mocht het niet jouw ambitie zijn of heb je het niveau niet om in het eerste team te hockeyen, maar je wilt wel met en tegen leeftijdgenoten hockeyen dan is de KNHB Jong Senioren Competitie iets voor jou. Ook veel studenten spelen in deze competitie. De voordelen van de Jong Senioren Competitie zijn:

- toegankelijk voor 18 t/m 25 jaar

- hockey op niveau (1e t/m 5e klasse)

- hockeyen tegen leeftijdgenoten

- toegankelijk voor alle teams op hun eigen niveau conform KNHB ratingsysteem

- een natuurlijke overgang vanuit de A-jeugd naar seniorencompetitie op zondag


Heb je interesse? Neem dan contact op met de Technische Commissie Senioren. De contactgegevens vind je onderaan deze pagina. 


Open training voor studenten

Ben je student en je wilt een keertje meetrainen? Dat kan! Elke woensdag van 20:30 tot 22:00 uur is er ruimte op veld 3 gereserveerd speciaal voor studenten. Voor meer informatie kijk bij studentenhockey en check voor de meest actuele informatie onze Facebookpagina.


Selectieteams H1 en D1

Dames 1 speelt op dit moment nog 4e klasse. Maar de ambitie is om 1e klasse te spelen. Rekening houdend met de doorstroom vanuit de jeugd is dit zeer realistisch. Heren 1 komt dit jaar uit in de 3e reserve klasse. Volgend seizoen zal H1 weer terug keren in de bondscompetitie en ook streven om op termijn 1e klasse te gaan spelen.

Hockey jij nu nog niet bij AHC IJburg maar heb je interesse om in het selectieteam te spelen? Dan nodigen we je van harte uit om een keer mee te trainen. Neem hiervoor contact op met de Technische Commissie Senioren (zie contactgegevens hieronder aan de pagina) en kijk ook eens op de Facebook pagina’s van Heren 1 of Dames 1 om een indruk te krijgen van het team.


Liever alleen doordeweeks hockeyen?

Of je nou vroeger gespeeld hebt en nu liever alleen traint. Of de voorkeur hebt om doordeweeks in de avond een wedstrijd te spelen in plaats van in het weekend. Of dat je nog nooit gehockeyd hebt en deze sport graag wil leren. Het kan allemaal bij de trimhockey. Bij de trimhockey speel je mixed. Dus heren en dames door elkaar. Voor meer informatie check de Trimhockeypagina op onze website of neem direct contact op met de Technische Commissie Senioren. De contactgegevens vind je hieronder aan deze pagina.


Contributie & aanmelden

Wil je weten wat de contributie is en hoe je je kan aanmelden? Kijk dan links bovenaan op onze website onder het kopje Lid Worden. 


Technische Commissie Senioren

De coördinatie van de senioren teams wordt begeleid door de Technische Commissie Senioren (TCS). Zaken die de competitiewedstrijden van de KNHB betreffen, lopen via deze TCS. Maar ook de trainingen, het contact met de aanvoerders over de wedstrijden, teamindelingen en communicatie met de KNHB en met andere clubs. Sinds juni 2016 hebben wij een nieuw bestuurslid Technische Zaken Senioren, Karlijn Baselaar. Met het toevoegen van dit bestuurslid willen wij het seniorenhockey zowel in de prestatieteams als in de recreatieteams verder ontwikkelen en ondersteunen. Het algemene e-mailadres van de TCS is [email protected].


Contactpersonen TC-Senioren

Algemeen & bestuurslid: Karlijn Baselaar, [email protected], 06-27082230

Heren (jong) Senioren: Bob Rietveld, [email protected], 06-41910497

Dames & Heren Veteranen: Pauline Diemel, [email protected], 06-36312076

Trimhockey: Alice Fischer, [email protected], 06-27242036

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor