Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Els Aarts
Eefje Breeuwer
Jada Ho tham
Layla Janmaat
Jesse Leek
Liz van de Poll
Aarav Suryanarayana
Jurre de Vreeze
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Aannamebeleid 
Heb je interesse om lid te worden van AHC IJburg, meld je dan aan via het inschrijfformulier. Inschrijven is kosteloos en is gedurende het gehele jaar mogelijk.

De uiterste inschrijfdatum voor het nieuwe seizoen is 1 april voorafgaande aan het seizoen. Eind mei/begin juni wordt aan alle toekomstig leden per e-mail bekend gemaakt of zij toegelaten kunnen worden als definitief lid van AHC IJburg in het navolgende seizoen.
 
Inschrijfgeld en contributie worden pas in rekening gebracht na toelating als definitief lid. 
 
Senioren
Voor senioren hebben wij nog volop plaats. Sterker nog: een heel team kan zich in een keer aanmelden! Voor seniorleden geldt dat zij verplicht zijn een scheidsrechterkaart te halen.
 
Trimhockey
Er zijn geen restricties voor het aanmelden als trimlid.

Jeugd
Kinderen kunnen worden ingeschreven als ze op de peildatum (1 oktober) van het seizoen 5 jaar of ouder zijn.

Voor nagenoeg alle leeftijdscategorie√ęn is er een lange wachtlijst.

Kinderen kunnen vanaf 5 jaar bij AHC IJburg hockeyen, zij mogen dan alleen trainen en spelen nog geen competitie. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen meedoen aan de KNHB competitie. Er is een zaterdag- en een zondagcompetitie. De peildatum voor de leeftijd is 1 oktober.

Wachtlijst
Voor de jeugd heeft AHC IJburg een wachtlijst. Er zijn geen kosten verbonden aan een inschrijving op de wachtlijst. Wij sturen 1 keer per jaar een mail naar alle mensen op de wachtlijst om de stand van zaken door te geven en te vragen of men op de wachtlijst wil blijven staan.

De wachtlijst van AHC IJburg is erg lang. Er staan meer dan 450 kinderen op! Instroom vindt elk jaar plaats in juni. Je begint dan met spelen in augustus.

AHC IJburg doet er alles aan om kinderen te laten hockeyen. Onze veldbezetting is maximaal. Trainingen worden altijd op onze eigen velden gegeven,maar soms spelen wij thuiswedstrijden uit bij andere verenigingen. Ook hebben wij een KNHB zondag-jeugd-competitie. Samen met de stad Amsterdam werken wij hard aan meer veldcapaciteit. Daarvoor heeft het bestuur een plan van aanpak over meerdere jaren. 

Voor instroming vanaf de wachtlijst hanteren wij elk jaar een strikt aannamebeleid:

Dat je bent aangemeld voor 1 april, voorafgaand aan het nieuwe seizoen

Of er al iemand uit je gezin lid is. Bijvoorbeeld een ouder, broer of zus (zij moeten al minimaal 1 jaar competitie spelen en geldt niet voor Trimleden)

Het postcodegebied waar je woont. Woon je op IJburg of het Zeeburgereiland dan heb je voorrang op iemand van "buiten".

Of je hockeyervaring hebt; KNHB competitie gespeeld voor minimaal een jaar is de norm. Dit is uiteraard niet van toepassing op de instroom van de Waterhoentjes.

Je plaats op de wachtlijst. Hoe lang je al staat ingeschreven!
Alle nieuwe instromers krijgen een uitnodiging eind mei of uiterlijk begin juni!

Let op! 

Wijzigingen in woonadres en contactgegevens (mailadres!) altijd tijdig doorgeven aan de ledenadministratie.