Agenda
10-2 
Start trainingen pre
15-2 
Voorjaarsvakantie
24-2 
Start trainingen all
24-2 
Instructie trainers
26-2 
Instructie trainers
28-2 
Start keeperstrainin
18-3 
Spelregelexamen
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Bente de Boer
Hans Christiaan Bot
Julia Budwilowitz
Sarah van Geelen
Chloë Goosen
Fleur Grove
Muriel Siepel
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwilligers 

Help mee! 

Vind je het ook zo leuk dat je dochter of zoon hockeyt bij AHC IJburg? Of misschien hockey je wel zelf? En hoe fijn is het dan dat er scheidsrechters bij de wedstrijden zijn? Dat er trainers zijn? Dat de materialen zijn geregeld. En dat je een lekker bakje koffie in het clubhuis kunt bestellen? Dit alles is alleen mogelijk door de inzet van vrijwilligers. 

AHC IJburg is een hockeyvereniging die voor het grootste gedeelte geleid wordt door vrijwilligers: leden of ouders van leden die zich op verschillende manieren inzetten voor de club. 

Samen maken wij onze club

Om onze vereniging met meer dan 1200 leden goed te laten draaien is veel hulp nodig. Daarom wordt bij onze club van ieder lid of ouder van een jeugdlid verwacht dat hij/zij zich actief als vrijwilliger binnen AHC IJburg opstelt. Los van alle vrijwilligers die een of meerdere teamrollen als coach, trainer of teammanager op zich nemen, zijn er bij AHC IJburg ook veel mensen actief bij verschillende commissies

Toch komen wij nog handen te kort. Hieronder vind je de vacatures. Dus heb je een paar uur per week over, wil je je talenten inzetten om van AHC IJburg een nog betere club te maken, en vind je het leuk om (nieuwe) mensen te leren kennen? Stuur dan een mail naar: [email protected]. Je kunt direct reageren op een vacature, maar zou je wat anders kunnen betekenen voor de club, en staat dat niet bij de vacatures? Laat ons weten waar je interesse ligt. 

Wij kunnen je hulp altijd goed gebruiken! 

Vacatures

Vrijwilligersdesk 

De AHC IJburg vrijwilligersdesk vormt de schakel tussen de vraag naar en het aanbod van vrijwilligers. Een van de taken is het inventariseren van het vrijwilligersbestand dat we binnen AHC IJburg hebben. Ook kun je terecht bij de vrijwilligersdesk als je meer wilt weten over de verschillende vrijwilligersrollen en -taken die er zijn. Wil je je inzetten voor de club of heb je een vraag? Mail dan naar [email protected]

Wie zitten er achter de vrijwilligersdesk? 

  • Bonnie van de Schraaf (trimhockeyt en is moeder van Ella (MC3) en Norah (MD3))
  • Pauline Diemel (hockeyt bij Dames Veteranen A en is moeder van Olivier (JB1) en Valentijn (JC1)

 

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor