Agenda
17-10 
KNHB HT2-JJ WS2
18-10 
Commissie Avond
24-10 
Sportclinic.nl Maste
29-10 
Instructieavond Wate
31-10 
TC overleg
5-11 
KNHB HT2-JJ WS3
19-11 
KNHB HT2-JJ WS4
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Arjen Berkvens
Maartje de Bruin
Senne van Drumpt
Diem Jaspars
Ashraf Khodabaks
Margriet Lucassen
Isa Minkman
Sylvia Schouten
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vacatures 

Bestuurslid Accommodatie

Een leuke uitdagende rol. Vooral omdat we over 5 jaar naar een nieuwe clubhuis toe moeten. We zijn op zoek naar iemand die dat proces aan wil sturen. Ook ben je verantwoordelijk voor het huidige clubhuis en de velden. Je weet vrijwilligers te activeren en te binden. Bij interesse mail je met onze [email protected]. Samen stellen we de functieomschrijving op.


Clubhuismanager (betaald)

Wij zijn per direct op zoek naar een clubhuismanager. Een betaalde functie, centraal aanspreekpunt in de club ter ondersteuning van onze leden. 

Ken jij iemand? Heb je zelf interesse? Neem dan contact op met het bestuur via [email protected]. Meer informatie tref je aan de in de volledige vacature omschrijving.


Penningmeester

De bestuurstermijn van onze huidige penningmeester en lid van het bestuur zit er op. We zijn daarom op zoek naar een vervanger. Ken je iemand? Heb je zelf interesse? Of wil je iets meer weten over de taken en verantwoordelijkheden? Neem dan contact op met [email protected].


Wedstrijdsecretaris senioren

Ben jij de persoon die de linking pin tussen de clubs wil zijn, de wedstrijden inplant en contact heeft met de KNHB over bijv. de teaminschrijving voor de competitie? Lees hier de volledige vacature beschrijving.


Lid veldcommissie

Deze nieuwe commissie met nog maar 1 lid (Jelle Martens) zoekt aanwas. Wat doet de veldcommissie?

- Veldkeuring: op dagen met extreme regelval, vorst en sneeuw moeten voor aanvang van de wedstrijden onze velden worden gekeurd.

- Onderhoud en beheer velden: in samenwerking met de gemeente zorg je dat de velden veilig en schoon zijn

- Velddiensten: opzetten van de planning voor velddiensten door onze teams


Wie willen er helpen bouwen aan deze commissie? Je werkt nauw samen met het wedstrijdsecretariaat en bestuurslid Accommodatie. Heb je interesse? Mail dan met [email protected]


Barmedewerker doordeweeks avond (betaald)

Voor de doordeweekse avonden tussen 21:30 en 24:00 uur zijn wij op zoek naar een echte bartijger (25+ jaar). Avonden zijn flexibel in te plannen. Het barteam bestaat nu uit Menno Wemekamp (H1) en Renee Heinen (D1). Daar kunnen dus nog wel een paar bij!

Kerntaken: draaien van de bar en toezicht op en het afsluiten van het clubhuis. Belangrijk is dat je het leuk vindt om mee te draaien in onze vereniging en dat je een veilig baken bent voor onze leden en de bezoekers van ons clubhuis. In de avonden is er doordeweeks veel reuring: trainingen, workshops, cursussen en vergaderingen in het clubhuis.

Geinteresseerd of meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected].


Wedstrijdsecretariaat zondag

Al enige tijd zoeken wij met groet spoed naar ondersteuning voor het wedstrijdsecretariaat. Alle hulp is welkom! Maar met name voor de zondag zoeken wij ondersteuning.

Speelt je dochter op de zondag? Wil je ons helpen de wekelijkse planning i.s.m. met de KNHB vlot te laten verlopen? Neem dan contact op met [email protected]

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor