Agenda
19-12 
TC JEUGD overleg
22-12 
Eindejaarsbijeenkoms
28-12 
Bubbels & Bollen Toe
2-1 
Barmedewerkerbijeenk
11-1 
Kerstdiner D1/H1
11-2 
Prestatieteams start
25-2 
Start reguliere trai
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Ties Apeldoorn
Marieke Dijkema
Eline Huitema
Saar Masker
Heleen Mastenbroek
Vera Reijinga
Meike Wijkstra
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vacatures 

Nieuwe bestuursleden gezocht!

Tijdens de laatste ALV op 28 november 2018 hebben zes van de zeven bestuursleden laten weten dat hun bestuurstermijn er bijna op zit en zij per 1 april zullen aftreden. We zoeken dus nieuwe enthousiaste bestuursleden. De rollen die ingevuld moeten worden zijn: voorzitter, secretaris, penningmeester, accommodatie, technische zaken senioren en communicatie. Livvy Aarnoudse is sinds april dit jaar actief als bestuurslid technische zaken junioren en denkt voorlopig nog niet aan aftreden.

Een bestuurstermijn is in principe drie jaar, maar het is ook mogelijk om te starten met een  jaar met daarna de mogelijkheid om te stoppen of te verlengen.

Belangrijke uitdagingen voor de komende jaren zijn:

- de uitbreiding van hockeyvelden en de bouw van een nieuw clubhuis

- de transitie naar een gebalanceerde vereniging qua leeftijdsopbouw, met geleidelijk aan meer senioren

- het verder opleiden en begeleiden van trainers met als doel alle spelers professioneel te ondersteunen om op hun eigen niveau te hockeyen volgens het AHC IJburg opleidingstraject

- de cultuur van sportiviteit, betrokkenheid en veiligheid behouden en het verenigingsleven voor alle leeftijdscategorieën verder ontwikkelen 

Wie helpt er mee om onze club weer een stuk verder te professionaliseren en ontwikkelen? Hier vind je de selectieprocedure rond de werving van nieuwe bestuursleden [link volgt nog]


Vacatures bestuur

Voorzitter

Als voorzitter van AHC IJburg vervul je een spilfunctie binnen de club. Je verbindt, organiseert en overziet de club vanuit betrokkenheid bij de hockeysport in het algemeen en AHC IJburg in het bijzonder. Je stuurt het bestuur aan, leeft gezamenlijk missie, visie en waarden na en inspireert leden om hun eigen bijdrage te leveren aan de club.

Daarnaast ben je het gezicht naar buiten, richting andere (Amsterdamse) verenigingen, de gemeente en stadsdeel en de IJburgse gemeenschap.

De uitbreiding van de huidige accommodatie en aansturing van de commissie Nieuw Clubhuis zal tot je verantwoordelijkheden behoren.

Klik hier voor de functieomschrijving [NB volgt spoedig]


Penningmeester

Voor de rol van penningmeester zoeken wij een financial die goed tegenwicht kan bieden in het bestuur en ook de handen uit de mouwen wil steken. Als bestuurslid draag je ook bij aan de verdere ontwikkelingen van de club. Klik hier voor de functieomschrijving [NB volgt spoedig]


Bestuurslid Accommodatie

Een leuke uitdagende rol. Je bent verantwoordelijk voor het huidige clubhuis en de velden. Ook begeleidt en motiveer je de clubhuismanager, bar- en evenementencommissie. Je weet vrijwilligers te activeren en te binden. Bij interesse mail je met onze [email protected]Klik hier voor de functieomschrijving [NB volgt spoedig]


Bestuurslid Communicatie

Ben jij een kei in communiceren, krijg je er energie van om mensen te motiveren en enthousiasmeren? Reageer dan op deze mooie vacature. Als bestuurslid ben jij verantwoordelijk voor de algemene interne communicatie (communicatie naar de leden) en de externe communicatie (PR en de ledenwerving). Je motiveert, activeert en coördineert de communicatiecommissie.

Klik hier voor de functieomschrijving (NB volgt spoedig)


Bestuurslid Technische zaken senioren

Onze club telt op dit moment ruim 1000 jeugdleden en 200 seniorenleden en krijgt in toenemende mate te maken met de doorgroei vanuit de jeugd naar de senioren. Op dit moment zijn er 8 seniorenteams actief op de zondag, maar dat zullen er de komende jaren snel meer worden. Vind je het leuk om de club op zondag meer volwassenheid te geven? Stuur dan een mail naar [email protected].

Klik hier voor de vacatureomschrijving (NB volgt spoedig)


Secretaris

Klik hier voor de vacatureomschrijving (NB volgt spoedig)


Vacatures commissies & overig

Wedstrijdsecretaris senioren

Ben jij de persoon die de linking pin tussen de clubs wil zijn, de wedstrijden inplant en contact heeft met de KNHB over bijv. de teaminschrijving voor de competitie? Lees hier de volledige vacature beschrijving.


TC-coordinator Dames

Help jij de groei van AHC IJburg bij de senioren in goede banen leiden? TC-Dames zoekt per direct versterking! Lees hier de vacature beschrijving.


Lid veldcommissie

Deze nieuwe commissie met nog maar 1 lid (Jelle Martens) zoekt aanwas. Wat doet de veldcommissie?

- Veldkeuring: op dagen met extreme regelval, vorst en sneeuw moeten voor aanvang van de wedstrijden onze velden worden gekeurd.

- Onderhoud en beheer velden: in samenwerking met de gemeente zorg je dat de velden veilig en schoon zijn

- Velddiensten: opzetten van de planning voor velddiensten door onze teams


Wie willen er helpen bouwen aan deze commissie? Je werkt nauw samen met het wedstrijdsecretariaat en bestuurslid Accommodatie. Heb je interesse? Mail dan met [email protected]


Barmedewerker doordeweeks avond (betaald)

Voor de doordeweekse avonden tussen 21:30 en 24:00 uur zijn wij op zoek naar een echte bartijger (25+ jaar). Avonden zijn flexibel in te plannen. Het barteam bestaat nu uit Menno Wemekamp (H1) en Renee Heinen (D1). Daar kunnen dus nog wel een paar bij!

Kerntaken: draaien van de bar en toezicht op en het afsluiten van het clubhuis. Belangrijk is dat je het leuk vindt om mee te draaien in onze vereniging en dat je een veilig baken bent voor onze leden en de bezoekers van ons clubhuis. In de avonden is er doordeweeks veel reuring: trainingen, workshops, cursussen en vergaderingen in het clubhuis.

Geinteresseerd of meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor