Agenda
28-4 
Geen training op Goe
5-5 
Start trainingen na
8-5 
F-jeugd clinic
8-5 
TC-jongens
13-5 
Hardloop4daagse
15-5 
E-jeugd Clinic
15-5 
ALV
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Wouter Herremans
Maissae Idrissi
Riemer van Loosbroek
Sem Peters
Jule Peters
Tess van der Sluis
Jeroen Suthof
Robin de Vries
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vacatures 

Vacatures bestuur


Voorzitter 

Als voorzitter van AHC IJburg  vervul je een spilfunctie binnen de club. Je stuurt het bestuur aan, leeft gezamenlijk de missie, visie en waarden na en inspireert leden om hun eigen bijdrage te leveren aan de club. Daarnaast ben je het gezicht naar buiten, richting andere (Amsterdamse) verenigingen, de gemeente en stadsdeel en de IJburgse gemeenschap. De uitbreiding van de huidige accommodatie en aansturing van de commissie Nieuw Clubhuis zal tot je verantwoordelijkheden behoren.

Klik hier voor de functieomschrijving


Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid en de financiële huishouding van de vereniging. Je zet de grote lijnen uit, maar bent ook scherp op de details. Als bestuurslid draag je ook bij aan de verdere ontwikkeling van het beleid van de club.  

Klik hier voor de functieomschrijving


Bestuurslid Accommodatie

Maak je je druk om hoe onze accommodatie erbij ligt? Vind je het fijn als alles in het clubhuis op rolletjes loopt? Samen met de clubhuismanager ben je verantwoordelijk voor clubhuis en velden. Ook richt je je op versterking van een sfeer van gezelligheid, betrokkenheid en veiligheid. Je werkt hiervoor samen met de barcommissie, de evenementencommissie en de veldcommissie. 

Klik hier voor de functieomschrijving


Secretaris

Houd je ervan om contacten te leggen? Houd je van plannen en ga je georganiseerd te werk? Dan is de rol van secretaris misschien wat voor jou? De secretaris plant, notuleert en archiveert en denkt mee over verbeteringen bij de club.

Klik hier voor de functieomschrijving


Bestuurslid Communicatie

Ben jij een kei in communiceren, krijg je er energie van om mensen te motiveren en enthousiasmeren? Reageer dan op deze mooie vacature. Als bestuurslid ben jij verantwoordelijk voor de algemene interne communicatie (communicatie naar de leden) en de externe communicatie (PR en de ledenwerving). Je motiveert, activeert en coördineert de communicatiecommissie.

Klik hier voor de functieomschrijving


Bestuurslid TZ-Senioren

Onze club telt op dit moment ruim 1000 jeugdleden en 200 seniorenleden en krijgt in toenemende mate te maken met de doorgroei vanuit de jeugd naar de senioren. Op dit moment zijn er 8 seniorenteams actief op de zondag, maar dat zullen er de komende jaren snel meer worden. Vind je het leuk om de club op zondag meer volwassenheid te geven? 

Klik hier voor de vacatureomschrijving


Vacatures commissies & overig


Technische zaken Jeugd: Lijncoördinator

Vind jij het ook zo belangrijk dat al onze leden zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen en dat zij plezier aan het hockeyspelletje beleven? Grijp dan nu je kans en word lid van de Technische commissie. Lees hier meer over de rol.

Onderzoek status privacy

Zou jij aan een willekeurige voorbijganger je naam, je adres, je telefoonnummer of zelfs de toegangscode tot je smartphone geven? Heb je je ook verbaasd over de berichten over verkiezingsmanipulatie met gegevens van Facebook accounts? Vind je het belangrijk dat organisaties zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens? Lees dan snel verder, want misschien kun je iets betekenen voor onze club! Lees hier de volledige vacature tekst.


Wedstrijdsecretaris senioren

Ben jij de persoon die de linking pin tussen de clubs wil zijn, de wedstrijden inplant en contact heeft met de KNHB over bijv. de teaminschrijving voor de competitie? Lees hier de volledige vacature beschrijving.


TC-coordinator Dames

Help jij de groei van AHC IJburg bij de senioren in goede banen leiden? TC-Dames zoekt per direct versterking! Lees hier de vacature beschrijving.


Lid veldcommissie

Deze nieuwe commissie met nog maar 1 lid (Jelle Martens) zoekt aanwas. Wat doet de veldcommissie?

- Veldkeuring: op dagen met extreme regelval, vorst en sneeuw moeten voor aanvang van de wedstrijden onze velden worden gekeurd
- O
nderhoud en beheer velden: in samenwerking met de gemeente zorg je dat de velden veilig en schoon zijn
- Velddiensten: opzetten van de planning voor velddiensten door onze teams

Wie willen er helpen bouwen aan deze commissie? Je werkt nauw samen met het wedstrijdsecretariaat en bestuurslid Accommodatie. Heb je interesse? Mail dan met [email protected]

Vrijwilliger ledenadministratie

Voor de ledenadministratie zijn wij op zoek naar twee vrijwilligers. Met 1 à 2 uurtjes in de maand help je de bestaande commissie met het verwerken van nieuwe leden, uitschrijvingen, adreswijzigingen en het beantwoorden van mails. In totaal bestaat de ledenadministratie uit vier personen. Vind je het leuk om iets extra voor de club te doen of wil je nog wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: [email protected].

Barmedewerker doordeweeks avond (betaald)

Voor de doordeweekse avonden tussen 21:30 en 24:00 uur zijn wij op zoek naar een echte bartijger (25+ jaar). Avonden zijn flexibel in te plannen. Het barteam bestaat nu uit Menno Wemekamp (H1) en Renee Heinen (D1). Daar kunnen dus nog wel een paar bij!

Kerntaken: draaien van de bar en toezicht op en het afsluiten van het clubhuis. Belangrijk is dat je het leuk vindt om mee te draaien in onze vereniging en dat je een veilig baken bent voor onze leden en de bezoekers van ons clubhuis. In de avonden is er doordeweeks veel reuring: trainingen, workshops, cursussen en vergaderingen in het clubhuis.

Geïnteresseerd of meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

 
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor