header foto
 

Hockeykamp dinsdag 19 juli tot 13.00 uur!

18-7-2022 Nieuws In overleg met het bestuur is besloten om het hockeykamp van morgen (dinsdag 19 juli) eerder te laten stoppen. Van 9 tot 11 hockeyen we, daarna doen we nog een aantal waterspelletjes en de kids kunnen de ochtend afsluiten met een lunch in het clubhuis. 

We willen jullie vragen om je zoon/dochter dinsdag uiterlijk 13.00 uur op te halen.

Ondanks dat de waterspelletjes vandaag voor veel verkoeling hebben gezorgd, kunnen we hier niet de hele dag mee vullen. De temperatuur van het veld is namelijk nog hoger dan de buitentemperatuur en dan is het niet meer verantwoord om de kinderen met blote voeten op het veld te laten lopen.
Daarnaast hoopten we dat we in het clubhuis ook af en toe konden verblijven om af te koelen, maar ook daar is het erg warm.

Over de (reeds betaalde) kosten voor de dinsdag zullen we nog een apart bericht sturen. We moeten dit nog met de penningmeester afstemmen, maar in verband met vakanties zijn we daartoe nog niet in staat geweest.

Wij realiseren ons dat dit last minute bericht sommige ouders in een lastig parket brengt, maar we vinden dat in dit geval de veiligheid boven alles gaat. Onze excuses voor het eventuele ongemak. We gaan er desondanks morgenochtend en woensdag nog een leuke dag van maken.

Vriendelijke groet,
AHC IJburg Hockeykamp
 
18-7-2022 Hockey clinic