header foto
 

Trainers gezocht

13-6-2022 Nieuws Voor het komende seizoen zijn we nog op zoeken naar nieuwe (jeugd)trainers.

Jeugdtrainers
Speel jij komend seizoen in de A, B of C en vind jij het leuk om een jeugdteam te trainen en eventueel ook te coachen? Word dan jeugdtrainer. Minimaal 1x per week sta je op het veld om je skills aan jongere hockeyers bij te brengen.
Vanuit de club bieden we je trainingsprogramma's en er staat tijdens de trainingen een technisch managers op het veld om je - indien nodig - te helpen. Ook zijn er instructie-avonden voor trainers en coaches waarin we je handige tips & tricks geven. Voor deze vrijwilligersrol ontvang je een passende vergoeding. De vergoedingen vind je op de site, achter de log-in (Inloggen > Club > Documenten > Trainers & coaches).

Volwassen trainers
Voor een aantal A-teams zijn we ook nog op zoek naar volwassen (semi-professionele) trainers. Heb jij hockeyervaring en vind je het leuk om een jongere generatie hockeyers (16-18 jaar) onder de hoede te nemen en hun maximaal plezier aan hun sport te laten beleven? Meld je dan aan als trainer. Je zoon/dochter hoeft niet per se in het team te spelen dat je gaat trainen. Het gaat hier om minimaal 1 training per week tijdens het veldseizoen. Meerdere teams mag natuurlijk ook ;)

Heb je interesse en wil jij de trainersstaf komen versterken? Stuur dan een e-mail naar Herbert Schippers.
 
13-6-2022 Technische Commissie