header foto
 

Update corona maatregelen 28nov

26-11-2021 Nieuws De maatregelen die overheid vanavond heeft aangekondigd raken ook de amateursport hard. Vanaf zondag 28 november is het niet meer mogelijk om in clubverband te sporten na 17.00 uur (tot 05.00 uur). De maatregel is de komende drie weken van kracht.

Wij zijn blij dat de KNHB reeds heeft bekendgemaakt, dat de zaalcompetitie gewoon door zal gaan en wij volgen de verdere berichtgeving van de KNHB op de voet. Lees hier het bericht van de KNHB m.b.t. de zaalcompetitie.

Impact van de maatregelen
Alle hockeywedstrijden en -trainingen, zowel zaal als veld, eindigen uiterlijk om 17.00 uur. Dit roept veel vragen op. Wat als de wedstrijd nog niet is afgelopen om 17.00 uur? Of komt er een aangepast trainingsschema? Dit zijn ook vragen waar het bestuur en de diverse commissies zich de komende dagen over zullen buigen. 

Het eventueel verplaatsen van de zaaltrainingen en het inplannen van extra balkentrainingen behoren tot de mogelijkheden. Voor de zaaltrainingen staan we voor een extra uitdaging, omdat de zaalcapaciteit zeer beperkt is en we tevens afhankelijk zijn van de gemeente Amsterdam en de hockeybond. 

Op dit moment kunnen we helaas nog geen toezegging doen met betrekking tot de trainingstijden. Ons verzoek is om onze vrijwilligers, die de komende dagen druk zullen zijn om mogelijke alternatieven te organiseren, niet per mail of telefonisch te benaderen. Wij informeren iedereen zo snel mogelijk, via mail, via de Lisa app of onze website. Houd daarom de officiĆ«le kanalen van AHC IJburg goed in de gaten. 

Communicatie Commissie
AHC IJburg
 
26-11-2021 Bestuur