header foto
 

Contributie 2020 - 2021

19-11-2020 Nieuws
Beste leden

  • Contributierekeningen zijn half oktober verstuurd naar de leden. 75% daarvan is reeds voldaan, waarvoor wij de leden zeer dankbaar zijn. Wij krijgen dit seizoen van veel senioren de vraag hoe om te gaan met contributie in Corona tijd.
  • Alle leden hebben de verplichting contributie te voldoen. Wij realiseren ons echter dat de geboden hockeyactiviteiten voor senioren tot nu toe minder zijn dan normaal. Voor het bestuur is dat ook een zorgpunt. Gelukkig kunnen we voor junioren een passend alternatief aanbieden. Voor senioren is dat tot nu toe helaas vanwege de coronaregels lastiger. 
  • Het bestuur is zich hier bewust van en heeft onlangs besproken hoe hier mee om te gaan. Aangezien nog niet helder is wat de impact van de coronamaatregelen in de tweede helft van het hockeyseizoen zal zijn, is het bepalen van mogelijk oplossingen nu nog lastig. Zeker omdat wij ook de financiële continuïteit van de vereniging willen waarborgen en wij hechten aan onderlinge solidariteit van leden. Daarnaast is de KNHB momenteel aan het onderzoeken of in de tweede helft van hockeyseizoen meer activiteiten kunnen plaats vinden bijvoorbeeld door het seizoen eerder te laten beginnen dan wel te verlengen. 
Zodra er meer duidelijkheid komt voor senioren hockey in de tweede seizoenshelft, zullen we hier opnieuw met alle leden over communiceren.

Tot dan, blijf gezond

De penningmeester
 
19-11-2020 Penningmeester