header foto
 

Veilig naar de training - ook nu het weer vroeg donker is!

2-11-2016 Nieuws Vandaag ontvingen wij het bericht van Hockeyclub Athena over de beroving van jeugdleden in het Meerpark. In navolging van die informatie willen wij jullie er allemaal op attenderen, dat nu de dagen weer "korter" worden, we alert zijn op onze eigen veiligheid en die van anderen.

Wij adviseren dat kinderen onder begeleiding naar de club komen en weer worden opgehaald. Ben je al wat ouder en mag je zelfstandig naar de club? Spreek dan samen af en fiets met elkaar naar de training. Ook is het verstandig geen dure spullen mee te nemen.

Natuurlijk kies je voor de verlichte routes naar en van de club en is je eigen fietsverlichting op orde. Sinds kort is de route van ons clubhuis naar de parkeerplaats verlicht. Vanuit de het clubhuis is er dus een verlichte route naar de Overzeggestraat, ook wanneer de veldverlichting nog niet aan is of al is uitgezet. 

Wil je iets melden of iets delen? Spreek ons dan aan. Dat kan bijvoorbeeld via onze [email protected] Ook aan de bar en bij de trainers kun je altijd informatie kwijt. Ons clubhuis is immers altijd open tijdens onze trainingstijden!

Het bestuur
 
2-11-2016 Bestuur