header foto
 

Nieuwe tenue ... wat moet je weten?

25-8-2016 Nieuws Nog heel even en dan gaan we weer wedstrijden spelen. Tijdens de wedstrijden vertegenwoordig je onze club en speel je in het AHC IJburg tenue. Als gevolg van de samenwerking met Motion3 en onze nieuwe kleding sponsor Indian Maharadja, is er het een en ander veranderd. In het kort ...

Het shirt heeft een nieuwe pasvorm, nieuw hoogwaardig materiaal en enkele details zijn veranderd. Ook de zwarte rok en broek zijn van ander materiaal en hebben een andere pasvorm. Nieuw voor de club is een echt uitshirt in donkerblauw! Een shirt dat ook als trainingsshirt gedragen kan worden. De kousen zijn nagenoeg onveranderd, deze hebben nu het logo van Indian Maharadja.

Belangrijk om te weten is dat je niet verplicht bent om direct het nieuwe tenue aan te kopen. We zijn met Motion3 en Indian Maharadja overeengekomen, dat je nog 1,5 jaar in het Stag tenue mag blijven spelen!

Maar we hebben het wel heel aantrekkelijk voor je gemaakt om het nieuwe tenue aan te schaffen. Los van de verbeterde kwaliteit en pasvorm, de prijzen zijn hetzelfde gebleven, sommige items zijn zelfs goedkoper! Donderdagavond 26 augustus en woensdag 31 augustus zijn er zelfs speciale koopavonden bij Motion3 met extra korting! Wel 15%!

Wat heb je nodig om goed voor de dage te komen? Natuurlijk je bitje, schoenen, scheenbeschermers, eventueel handschoen en een stick. Tijdens de wedstrijden draag je ons clubshirt, clubrok of broek en clubkousen. Als team besluit je vervolgens of je ook het donkerblauwe uitshirt/trainingsshirt aanschaft. Als het heel koud is mag je een zwarte legging onder je broek of rok dragen. Onder je shirt een ondershirt in wit! 

Wil je helemaal goed voor de dag komen ... dan is er ook nog ons trainingspak dat we in het voorjaar hebben gepresenteerd. Misschien strik je met je team wel een sponsor voor je pak. Dan maak je echt indruk op je tegenstander. Voor sponsoring neem je contact op met [email protected] of met Motion3.

Tot ziens op de velden!  
 
25-8-2016 Communicatie Commissie