header foto
 

Teamindeling seizoen 2016 -2017

27-5-2016 Nieuws
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Op 12 juni aanstaande worden de nieuwe teams gepubliceerd op onze AHC Ijburg site.

Het indelen van bijna 1.200 leden in wel 100 teams is een monsterklus. Onze vrijwilligers van de technische commissie hebben het er dan ook erg druk mee. Omdat een van de uitgangspunten van onze club is dat je hockey speelt op je eigen niveau besteden we veel aandacht aan de indeling. Wil je meer weten over deze uitgangspunten, lees dan ons Technisch Beleidsplan 2016 - 2020. Je vindt het op onze site bij Documenten/Hockey.

Om te kunnen spelen op je eigen niveau, of samen met je vrienden of vriendinnen, wordt er door de TC gekeken naar de informatie die de coaches en trainers aanleveren in TIPS, de kennis bij onze hoofdtrainers en de informatie bekend bij de coördinatoren binnen de TC. In aanvulling daarop worden er een aantal selectietrainingen georganiseerd om zo nog extra informatie te verzamelen. Voor deze sectietrainingen wordt je persoonlijk uitgenodigd.

AHC IJburg heeft komend seizoen 11 selectie teams. Voor 6 teams (MB1, MC1, MD1, MD2, JB1 en JC1) worden er selectietrainingen gehouden van 30 mei tot en met 8 juni. Voor het spelen in de selectie wordt er extra inzet van je verwacht. Je toont motivatie, traint minimaal twee maal per week en je doet wat terug voor de club. Je fluit en traint bijvoorbeeld andere teams!

Belangrijk om te weten is dat twee maal trainen niet alleen voorbehouden is aan selectiespelers. Elk competitie spelend lid kan tweemaal trainen. Niet selectiespelers kunnen extra trainen in de instuif-trainingen gegeven door onze hoofdtrainers. Zo kan ieder lid het maximale uit zichzelf halen of gewoon lekker veel sporten! De kwaliteit van de instuif-trainingen blijkt in de praktijk bijzonder hoog.

Na de bekendmaking van alle teams op 12 juni volgen onze befaamde Witte Rook sessies. Elk team neemt weer een aantal rollen op zich om er voor te zorgen dat we samen het nieuwe seizoen weer tot een groot succes maken. Blijf ons nieuws, je mail en de agenda, de komende tijd goed volgen. 


 
27-5-2016 Communicatie Commissie