header foto
 

21 maart Keepers informatieavond

15-3-2016 Nieuws Maandag 21 maart 19:30 uur

Beste Managers, ouders of andere die zich interesseren voor keepers,

Het klassieke beeld van een keeper is bij u allen zeker bekend: een stinkend pak aantrekken, veel stilstaan, anders zijn dan de rest van het team, als je een bal doorlaat is het altijd jouw schuld en of je de pot nu wint of verliest, er is altijd nog die verdomde grote tas die mee moet! 
Na vele jaren zelf met al deze vooroordelen en onvolmaaktheden geworsteld te hebben, van kleine uk tot (semi) prof zou ik graag mijn persoonlijke ervaringen met u willen delen. 
Daarnaast wil ik u graag betrekken bij het keepersplan van AHC Ijburg wat ik begin dit jaar geschreven heb met als doel; het plezier en niveau van de keepers onder alle lagen van de jeugd verbeteren met een goede organische groei van keepers én, niet geheel onbelangrijk,  keepertrainers. 

Hierbij heb ik gemerkt dat tot op heden niet alle keepers aanwezig zijn op de keeperstraining van vrijdagavond. Ik hoop, door u als onderdeel van de club te kunnen betrekken bij dit plan en de uitvoering ervan, dat we hier verandering in kunnen brengen!

Tot maandag!
start 19:30 uur

Sportieve groet,

Matthijs Krauss
 
15-3-2016 Technische Commissie

Reacties

Wil je reageren op het nieuws ?


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?