header foto
 

Kidspower

16-3-2011 Nieuws

Verbeter je hockeyskills en doe met een kamp van kidspower. In de zomer ook op IJburg maar in de meivakantie ook al dichtbij.


Ook in 2011 zijn er natuurlijk KidsPower Hockeykampen, ook vlakbij IJburg! Op AthenA en Hic zijn er deze meivakantie 5 KidsPower hockeykampen! Jij komt toch ook weer samen met je vriendjes lekker hockeyen, knotsballen en golfen in de meivakantie? Omdat KidsPower dit jaar 10 bestaat krijgt iedereen die zich nu inschrijft het superleuk KidsPower verjaardagscadeau! Daarnaast kan je ook nog   gebruik maken van onze gezins,- of teamkorting met een korting die kan oplopen tot 10%!

 

Wat ga je eigenlijk allemaal doen tijdens het kamp?

Bij KidsPower gaan wij iedere ochtend hockeyen, of je nou heel goed bent of pas net begint, dat maakt niet uit. Onze superleuke staff zorgt ervoor dat de trainingen voor iedereen leuk zijn zodat je zeker alle nieuwe technieken en trucjes leert!


In de middag gaan we funsporten zoals boogschieten en golf. Wij hebben ook   grote opblaasvelden voor unihockey, knotsbal of panna voetbal. En bij mooi weer hebben we zelfs een waterglijbaan!

 

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op: www.kidspower.nl Mailen of bellen kan ook: [email protected] /035-588 59 47.

 
16-3-2011 Technische Commissie