header foto
 

Vacature - Clubhuis Manager AHC IJburg

1-2-2016 Nieuws Je hebt wat tijd over en bent een echte regelneef. Je vindt het leuk het overzicht te hebben en ervoor te zorgen dat zaken op rolletjes lopen. Je hoeft zeker niet alles zelf te doen, maar je bent de spin in het web die anderen erbij betrekt en aan het werk zet. Je ziet wat er nog beter of handiger kan en zorgt dat iedereen weet hoe het werkt in het clubhuis. Je communiceert makkelijk en vindt het niet moeilijk om leden op hun verantwoordelijkheden te wijzen. 


We verwachten dat je hieraan een halve tot 2 dagen per week besteedt, vooral in de hoogseizoenmaanden september, oktober, november, maart, april en mei. Je werkt op ZZP-basis tegen een redelijk uurtarief. Je kunt zelf beslissen hoe en wanneer je je uren indeelt. 


Om voeling te hebben met wat er in het clubhuis gebeurt, zul je wel regelmatig ‘s middags tijdens de trainingen aanwezig zijn en af en toe ‘s avonds. In het weekend werk je in het principe niet en is de barcommissie verantwoordelijk. Alleen bij feesten of toernooien kan er ook op jouw inzet gerekend worden.


Heb je interesse, dan kun je voor 15 februari je motivatie en ervaring sturen naar [email protected]. Voor meer informatie kun je ook bellen met Josine Peters, 06 1441 0434.

 
1-2-2016 Bestuur Bijlage