header foto
 

Netwerkavond 18 november - De Vrienden Van

5-11-2015 Nieuws

Graag nodigen we jullie uit voor 18 november, onze nieuwe vriendenavond. 


De vrienden van is een bijzonder netwerk dat onze club een warm hart toedraagt en ervoor zorgt dat het nog leuker wordt op de club. De manier waarop dat gebeurt is eenvoudig. Door een extra geldelijke bijdrage die de leden samen opbrengen, ontstaat een budget waaruit projecten worden gefinancierd die niet in de regulier exploitatie passen. Voorbeeld hiervan zijn de picknicktafels en de banken op het terras. Betaald en gemaakt door de vrienden van. Op de shortlist staan op dit moment een AED, een hockeyspel zoals bij Athena en een flipperkast.

 

De indeling van deze avonden (twee keer per jaar) is eenvoudig: een mooie spreker, een woordje van de sponsorcommissie en gelegenheid om met elkaar kennis te maken en gezellig een drankje te drinken. De spreker 18 november is sponsor en vriend van Toon Weijenborg, eigenaar van Camping Zeeburg met het verhaal over the making of camping Zeeburg, the naked truth.

 

Uiteraard is deze avond ook toegankelijk voor nieuwe sponsors en vrienden die zich willen aansluiten bij dit mooie netwerk. De inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.30 uur zal Toon zijn verhaal houden. Daarna drinken we samen nog een drankje en sluiten we hopelijk af met een nog groter netwerk dan dat we nu al zijn.

 

Wij hopen u in grote getalen aan te treffen op de 18e ,

 

Met vriendelijke groet ook namens de rest van de sponsorcommissie,

 

Karin Selbach

Coördinator Vrienden van

 

 
5-11-2015 Communicatie Commissie