header foto
 

Motion3 de nieuwe winkel voor ons clubtenue

25-9-2015 Nieuws

Vanaf aanstaande zaterdag  26 september zal het clubtenue van AHC IJburg verkrijgbaar zijn bij de sportwinkel Motion3 (IJburglaan 473-475). 

Het enthousiaste Motion3 team staat vanaf dan met veel plezier voor onze leden klaar om, naast het advies over hockeysticks, -schoenen en –accessoires, je nu ook te helpen bij aanschaf van het clubtenue.

Motion3 viert dit tevens met een leuke kortingsactie!

Momenteel wordt er hard gewerkt door een aantal van onze leden aan een nieuw sponsorcontract tussen Motion3 en een sportmerk. Doelstelling is om aan het begin van 2016 een uitgebreide lijn van AHC IJburg kleding te presenteren. Denk daarbij aan een trainingspak, regenjack, Hoody, uit-tenue en leuke accessoires. 

Helaas zijn niet alle maten van ons tenue direct verkrijgbaar. Jongensmaten 128, 140 en meisjes/damesmaten 152, 164 en S zijn nog niet op voorraad. Motion3 en leverancier Stag doen er momenteel alles aan om de voorraad half november op orde te hebben. De levertijd is helaas lang, omdat het een uniek shirt betreft dat op bestelling gemaakt moet worden.

Ons tenue zal niet meer verkrijgbaar zijn bij Sportsfanatic. De overgang tussen de winkels heeft in goed overleg plaatsgevonden. AHC IJburg dankt Liam en Cees voor de drie jaar van samenwerking.

Motion3 zal de komende tijd haar hockeyassortiment nog verder uitbreiden met o.a. de merken Adidas en Osaka. Het is nu al mogelijk om op een testgelegenheid bij de winkel sticks te proberen. Ook zijn er stick testsessies in te plannen tijdens trainingen. Het team van Motion3 heeft naast twee ervaren productspecialisten (Arjan en Kim) sinds kort versterking gekregen van hockeyster Ninni Jens, voormalig speelster van HBS dames 1.

En wist je al dat alle AHC IJburg leden standaard 10% korting krijgen op hockeyaankopen bij Motion3? Daarnaast is er, om de samenwerking te vieren, een actie. Van 25 september t/m 17 oktober is er geen 10%, maar 20% korting op alle hockeytassen en sticks!

Het bestuur

AHC IJburg


 
25-9-2015 Bestuur