header foto
 

Belangrijk: Invulling teamrol trainer!!!!!

21-8-2015 Nieuws Hoi allemaal,

Vanaf maandag starten de officiƫle trainingen weer. De trainersstaf is druk bezig om alle instructieavonden te verzorgen zodat ieder team zo direct aan de slag kan.

Daarvoor is het belangrijk dat er iemand van het team aanwezig is om de training te begeleiden. Normaal gesproken wordt dit gedaan door de teamrol assistent trainer. Mocht een team er niet in slagen om deze rol goed in te vullen kon er een verzoek aan de club worden gedaan om te kijken of er een clubtrainer beschikbaar was om hierbij te helpen. Aan deze clubtrainer hangen kosten namelijk €25,- per lid van dat team voor een seizoen. Nu is er van deze mogelijkheid zoveel gebruik gemaakt dat wij niet alle verzoeken hebben kunnen invullen omdat wij niet voldoende trainers hebben. Mocht het zo zijn dat jouw team wel een verzoek heeft ingediend maar dee nog niet is ingevuld dan moet het team er alsnog zelf voor zorgen deze rol in te vullen.

Aangezien heel veel scholieren deze week hun rooster krijgen hopen we de gaatjes in te kunnen vullen maar dat kunnen we niet garanderen.

Er zijn ook teams die niets hebben ingevuld bij de rol assistent trainer en ook niets hebben aangevraagd. Ook deze teams zijn zelf verantwoordelijk voor de begeleiding bij de training.

Indien een team geen begeleiding heeft kan er helaas niet getraind worden.

NB Met ingang van dit jaar moeten alle selectieteams beide teamtrainingen voor een assistent trainer zorgen.

Alle teams waarbij we nog geen begeleiding hebben kunnen dit zien op de site omdat er bij trainer een naam van iemand uit het team is ingevuld of vacature staat vermeld.

Mocht dit niet kloppen stuur dan een mail naar de tc van jouw team.
[email protected] voor de elftallen,
[email protected] voor de D11-tallen,
[email protected] voor de D8-tallen,
[email protected] voor de E teams,
[email protected] voor de F teams.

Allemaal heel veel plezier volgende week, en daarna natuurlijk.

Namens de TC
John Copier
 
21-8-2015 Technische Commissie