header foto
 

Hockeydiploma

2-2-2011 Nieuws Hoi allemaal,

Begint het bij jullie ook allemaal te kriebelen? Dan heb ik goed nieuws voor jullie. Op woensdag 16 februari krijgen jullie je hockeydiploma. Op dit diploma staat welke hockeydingen je allemaal goed kan en welke hockeydingen je nog een beetje moet oefenen.

Omdat het natuurlijk handig is als je daarvoor weer een keer een stick in je handen heb gehad willen we in de week daarvoor iedereen op zijn eigen normale trainingsuur laten oefenen. Daarvoor zou het fijn zijn als jullie trainer of iemand anders van het team de begeleiding van het team op zich kan nemen. De oefeningen staan al klaar en Jarrit, de trainer ook.

Dus van maandag 7 februari tot en met vrijdag 11 februari kunnen jullie de hockeydingen voor je diploma oefenen. Stem even af in je team of iedereen komt oefenen en wie de begeleider is.

Op woensdag 16 februari krijg je dan je hockeydiploma.
We beginnen om 14.00 uur met:
MF1, MF2, MF3, MF4, MF1-Z, MF3-Z,
Om 14.45 uur gaan we verder met:
JF1, JF1-Z, JF2-Z
MF2-Z, MF4-Z
Om 15.30 uur gaan we verder met:
JE2, JE1-Z
ME2, ME3, ME4, ME2-Z
Om 16.15 uur gaan we verder met:
JE1
ME1, ME5, ME6, ME1-8Z

Het zou fijn zijn als er van ieder team iemand kan helpen met het team te begeleiden en met het schrijven van de diploma's. Stem ook dit even in je team af.

Zo, succes met de voorbereidingen thuis en tot snel op het veld.

Namens AHC IJburg
John Copier

PS Op 28 februari beginnen we weer met de trainingen en op zaterdag 5 maart en zondag 6 maart begint de competitie weer.
 
2-2-2011 Technische Commissie