header foto
 

Mogelijkheden van onze website

16-12-2010 Nieuws

3. Gebruik website
De website van onze club is inmiddels alweer 4 maanden live. Helaas constateren we dat het nog lang niet bij iedereen duidelijk is dat er heel veel en up-to-date informatie te vinden is op de site. Daarom geven we hier graag wat uitleg over de mogelijkheden en het gebruik van www.ahcijburg.nl.

Algemene clubzaken
Op www.ahcijburg.nl is het laatste nieuws en ontwikkelingen over de club terug te vinden. Over verkrijgbaarheid van tenues, moment van inning van contributie, coach- en trainersavonden, spelregels, vorderingen met betrekking tot velden, clubhuis en parkeren. En vele andere algemene clubzaken. Naast de algemene club-aangelegenheden vind je ook meer praktische informatie als: trainingstijden, uitslagen, standen (pas vanaf de D jeugd), speeltijden, wedstrijdverslagen, routebeschrijvingen van uit-clubs.

Inloggen
Eind augustus hebben alle leden een persoonlijke inlog ontvangen. Deze persoonlijke inlogcode geeft je toegang tot je eigen afgeschermde teamgedeelte en tot mijnahcijburg.nl. Mijnahcijburg.nl heeft dezelfde functionaliteiten als bijvoorbeeld teamers.nl. Hierin kun je je persoonlijke gegevens beheren, je teamgegevens inzien en aanvullen en ook meer informatie over andere teams bekijken. Wanneer je inlogt kom je binnen op je persoonlijke pagina. Helemaal rechts in de bovenhoek staat je teamnaam (bijvoorbeeld ‘JE2’). Als je hierop klikt zie je alle teamgegevens. De namen, adressen, geboortedata van je teamgenoten. Wie je trainer en coach zijn, wat de trainingstijd is, wat de uitslagen zijn van de gespeelde wedstrijden en het speelschema voor de komende weekeinden. Kortom, alle teaminformatie bij elkaar. Vanuit dit scherm kan het hele team (inclusief trainer, teammanager, coach en arbiter) in een keer gemaild worden. Dit is ook de plek waar wedstrijdverslagen kunnen worden toegevoegd. Door achter de desbetreffende wedstrijd op ‘invoer’ te klikken.TIP: je kunt deze teampagina ook printen! Dan heb je alle gegevens op een A4-tje bij elkaar! (rechtsboven aan de pagina staat ‘printversie’).

Mijnahcijburg.nl
Via mijnahcijburg.nl kan je ook een eigen profiel aanmaken. Je kunt een foto uploaden en een tekstje over jezelf kwijt. Je kan dan natuurlijk ook de profielen van de andere leden zien. Ook kun je een teamfoto uploaden via het teamprofiel in mijnahcijburg.nl.

Oproep
Er staan al enkele profielen, verslagen en teamfoto’s op de site. Maar nog veel te weinig! We roepen hierbij alle leden op om meer gebruik te maken van de mogelijkheden van de website. Het is leuk om elkaar beter te leren kennen en ervaringen met elkaar te delen. Zeker bij een vereniging in oprichting!

Inloggegevens kwijt?
Je kunt je code aanvragen (en dan via instellingen veranderen in een eenvoudige code) op [email protected]! Suggesties voor verbetering? Stuur een mail naar [email protected]       

 
16-12-2010 Communicatie Commissie