header foto
 

Teamsamenstelling seizoen 2015-2016 en opzegging lidmaatschap

25-3-2015 Nieuws Beste leden, ouders en verzorgers,
 
Het lenteseizoen is in volle gang, maar we zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen om volgend seizoen weer fijn te kunnen hockeyen.
 
Graag willen wij voor 1 mei van jullie weten:

  • Of je gaat stoppen met hockey. Dat vinden we natuurlijk jammer, maar dan kunnen we daar rekening mee houden. Niet opzeggen betekent dat je lidmaatschap automatisch verlengd wordt. Opzeggen doe je door een mail te sturen voor 1 mei aan: [email protected]. Je ontvangt dan een bevestiging van de ledenadministratie. Dat is het bewijs van opzegging.

  • Of je een voorkeur hebt voor een bepaald team of dat je van de zondag- naar de zaterdagcompetitie wil verhuizen. Dan kunnen we daar, zoveel als mogelijk, rekening mee houden. Het opgeven van een voorkeur doe je door een mail te sturen voor 1 mei aan de TC van jouw team.

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] (alle elftallen)

Na 1 mei gaan we de teamindelingen maken, worden de nieuwe trainingsschema’s opgesteld en houden we de Witte Rook sessies voor alle teams in de maand juni. Meer informatie over de Witte Rook sessies, zoals datum, tijden, achtergrond, doelstelling en de rollen volgt in mei.

John Copier
Namens de Technische Commissie
 
25-3-2015 Technische Commissie