header foto
 

ALV 23 april - bestuurswisselingen, contributieverhoging en nog veel meer!

19-3-2015 Nieuws

Donderdagavond 23 april aanstaande om 20.30 uur is de Algemene Ledenvergadering van AHC IJburg in het clubhuis. Tijdens deze vergadering zal onze voorzitter Mundi van Embden na vijf jaar terugtreden. Ook ons bestuurslid Bar en Accommodatie Cynthia Dorland treedt dan terug.


Het bestuur zal 2 nieuwe bestuursleden voorstellen en de vergadering vragen deze voordrachten goed te keuren. Maarten de Groot, actief hockeyer bij de veteranen, commissielid in de TC en trainer en coach van de MD1 zal worden voorgedragen als bestuurslid technische zaken. Maarten heeft 3 hockeyende kinderen. Josine Peters zal worden voorgedragen als nieuwe voorzitter van AHC IJburg. Josine heeft een hockey-achtergrond, 2 hockeyende dochters en een zoon bij AFC IJburg.


Er zijn nog twee bestuursposten beschikbaar, o.a. voor de exploitatie van de Bar & Accommodatie. De functies zijn flexibel in te vullen en worden ondersteund door onze verenigingsmanager. Als je interesse hebt of je wilt er eens over praten, stuur dan een mailtje naar [email protected] t.a.v. Evert Jan de Vries.

 

Daarnaast zal het bestuur een voorstel doen voor een contributieverhoging voor alle leden, ingaande seizoen 2015- 2016. Een verhoging die moet borgen dat AHC IJburg de ambities van haar leden kan blijven waarmaken.


De agenda omvat verder nog een laatste update over het derde veld, de begroting voor het nieuwe seizoen en er is volop ruimte voor inspraak. Komt allen!


Evert Jan de Vries

Secretaris AHC IJburg

 
19-3-2015 Bestuur