header foto
 

Informatie voor studenten

18-3-2015 Nieuws

USC en AHC IJburg organiseren hockey voor studenten.

 

Instuif  hockeytraining of  Competitie spelen?

Samen met de USC biedt AHC IJburg de instuif hockeytraining aan. Wekelijks op een vaste avond lekker hockeyen en daarna een biertje in het clubhuis.

Competitie spelen kan ook als je je ruim voor aanvang van het seizoen, uiterlijk eind mei inschrijft in verband met aanmelding bij de KNHB. Later inschrijven kan wel maar dan zijn er geen garanties. Er is ruimte voor individuele aanmeldingen maar je kunt je ook als team aanmelden. Voor het 1e team vindt aan het begin van elk seizoen een selectie plaats.

 

o  Studenten ontvangen een korting van 20% op hun contributie. Meer informatie omtrent de contributie vind je op de website van de vereniging.

o  Inschrijving kan via het digitale inschrijfformulier op de website van de vereniging onder aanmelden.http://www.ahcijburg.nl/site/default.asp?option=11016

 

AHC IJburg

Bij AHC IJburg vind je prima faciliteiten waaronder een spiksplinternieuw waterveld om jouw hockeyambities waar te maken. Naast wedstrijdhockey en de trainingen worden er door de leden meerdere malen per jaar feesten, borrels, toernooien of andere activiteiten georganiseerd. 

 

Uitdaging!

AHC IJburg is een jonge club die volop in ontwikkeling is. Wij dagen jou uit om bij te dragen aan die ontwikkeling en er voor te zorgen dat AHC ijburg een club is waar iedereen zich welkom voelt.

 

Je contributie terugverdienen?

AHC IJburg heeft veel jeugdleden. Voor studenten is er de mogelijkheid om tegen vergoeding training te geven aan de jeugd.

 
18-3-2015 Technische Commissie

Reacties

Wil je reageren op het nieuws ?


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?