header foto
 

Een heerlijk hockeyjaar en uitnodiging ...

7-1-2015 Nieuws

Wij wensen jullie allemaal een geweldig hockeyjaar toe en we willen jullie graag uitnodigen voor onze traditionele AHC IJburg nieuwjaarsborrel Bubbles, Bollen & Ballen, aanstaande zondag vanaf 16.00 uur op de club!


Het nieuwe jaar zal een bijzonder jaar worden voor de club. Komend voorjaar is het 5 jaar geleden dat een aantal enthousiaste mensen het initiatief nam om onze club op de richten.    Een memorabel moment. Houdt in ieder geval zaterdag 21 maart vrij in je agenda! 


2015 zal ook het jaar zijn waarin ons derde veld zal worden aangelegd. We hopen er in het nieuwe seizoen al op te spelen. Dat betekent ook dat we weer Waterhoentjes laten instromen in het voorjaar. Een flink aantal kinderen is dan welkom op onze club. Met die nieuwe aanwas knalt ons ledenaantal ver over de duizend heen. Wie had dat gedacht 5 jaar geleden?


Maar laten we 2014 niet vergeten ... een geslaagd jaar met heel veel hoogtepunten. Opening van ons zelfgebouwde clubhuis, de activiteiten en feesten rond het hockey WK, het jeugdtoernooi en het BC feest. Daarnaast het grote animo voor de combinatie trainingen, de tweede training voor niet selectie teams. Het uitbouwen van sportiviteit en respect op de velden en in het clubhuis, door middel van het Shake Hands programma.


Op sportief gebied was het afgelopen jaar ook bijzonder. Doordat er steeds meer jeugd de gehele opleiding vanaf de Waterhoentjes doorloopt, zien we dat terug in de niveaus waarop onze teams door de KNHB wordt ingedeeld. Een flink aantal teams is gepromoveerd en een aantal teams speelt nu op bijzonder hoog niveau.


We hebben een pilot met de openingstijden van het clubhuis gehouden en streven naar een clubhuis dat altijd open is tijdens trainingen en wedstrijden. Rond het clubhuis is het recent ook weer gezelliger geworden met de picknick tafels en banken van duurzaam hout. Gemaakt door Syb, Michael en Dave en ontworpen door Ingrid. We hebben het jaar afgesloten met ons eerste echte grote ledenonderzoek. Daar gaan we straks, in de aanloop naar het lustrum, meer over vertellen.


Deze week zijn er weer trainingen voor de Midwintercompetitiespelers, de zaalhockeyers en ook de trimmers gaan er weer tegenaan op de maandag- en de woensdagavonden. Aanstaande zaterdag gaat de Midwintercompetitie van start en is het weer gezellig op de club. Op de maandagen, woensdagen en zaterdagen, als het clubhuis open is, hopen we jullie dan ook allemaal weer te zien en te spreken.


In ieder geval tot ziens op onze Nieuwjaarsborrel in het clubhuis op aanstaande zondag 11 januari om 15.00 uur, als de senioren een wedstrijd spelen, of om 16.00 uur als de bar open gaat. 


Het bestuur van

AHC IJburg

 
7-1-2015 Bestuur