header foto
 

Skaten in het Diemerpark met Schaatsclub IJsburg ...

20-3-2014 Nieuws

In samenwerking met Schaatsclub IJsburg organiseert AHC IJburg dit jaar de eerste alternatieve rondentocht op inline skates door het Diemerpark. Een prachtig moment in de geschiedenis van IJburg en een onmisbare ervaring voor alle IJburgers, die van schaatsen houden.


De tocht zal plaatsvinden op zondag 6 april vanaf 14.00 uur met als start/cafe/EHBO-post het nieuwe clubhuis van AHC IJburg. De afsluiting en uitreiking van de herinneringen vind om circa 16.00 plaats. Het clubhuis wordt rond 17.30 gesloten.


De ronde is circa 4 km lang en die kun je 1 t/m 5 keer afleggen. Stempelposten worden ingericht bij het clubhuis en bij oostelijke einde van de Diemerpark.


Voor deelnemers zonder eigen skates is materiaal beschikbaar zolang de voorraad strekt. (skates, helm, knie-, pols- en elleboog bescherming)


De inschrijving staat open voor  iedereen vanaf 8 jaar. Er zal gestart worden in groepen van circa 25 deelnemers per 5 minuten. Er is EHBO aanwezig en deelname is op eigen risico.


Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen. Leden van Schaatsclub IJsburg en AHC IJburg hebben voorrang bij de inschrijving. 


Meld je aan voor zaterdag 29 maart:


1. Door 5 euro over te maken op rekeningnummer 6502100 tnv Schaatsclub IJsburg, ovv "Rondentocht Diemerpark” en je naam


2. Stuur een mail aan [email protected] met "ja ik doe mee”, je naam, eigen materiaal of niet (zodat we je email hebben om te communiceren)


We hebben nog vrijwilligers nodig voor de organisatie en de catering. Meld je daarvoor aan via [email protected]. 


Bij heel slecht weer verplaatsen we tocht naar een nader te bepalen datum. De aankondiging daarvan zal indien nodig op zaterdag 5 april om circa 13.00 uur zijn.


Bestuur AHC IJburg

Bestuur Schaatsclub IJsburg

 
20-3-2014 Communicatie Commissie

Reacties

Wil je reageren op het nieuws ?


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?