header foto
 

AHC IJburg Hockeykamp zomer 2024

21-6-2024 Nieuws Ook deze zomer organiseren we weer de AHC IJburg hockeykampen. In de eerste week is het kamp van maandag 22 t/m woensdag 24 juli en in de laatste week van de vakantie is het kamp van maandag 26 t/m woensdag 28 augustus (9.00 tot 17.00 uur).

Er is een kamp waarbij hockey&fun centraal staan en een prestatiekamp voor kinderen die ook in de vakantie op niveau willen blijven hockeyen. De kampen worden wederom geleid door Zoe van Dijk en Evie Luschen. Samen met een aantal jeugdtrainers en spelers van Dames 1 en Heren 1 zorgen zij voor leerzame oefeningen en vooral ook veel leuke activiteiten.

Hockey & Funkamp
Het Hockey & Funkamp is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar (Waterhoentjes t/m Onder 12). Ook kinderen die overwegen om na de zomer te starten met hockeyen kunnen meedoen met dit kamp en zo alvast wat ervaring opdoen.
De nadruk bij dit kamp ligt op een combinatie van leuke hockeyspelletjes en het ontwikkelen van een aantal basis hockeyvaardigheden. En dat alles samen met je hockeyvriendjes & vriendinnetjes en onder leiding van ervaren jeugdtrainers.

Prestatiekamp
Dit kamp is voor kinderen van Onder 12 & Onder 14 teams. Van de spelers die aan dit kamp meedoen verwachten we een serieuze instelling. De oefeningen zijn gericht op het ontwikkelen van technische skills en spelinzicht. Ook als je niet in een prestatieteam speelt, maar wel graag serieus wilt trainen, kun je je opgeven voor het prestatiekamp.

Kosten
De kosten voor het funkamp bedragen 165 euro en voor het prestatiekamp 180 euro. Een uniek kamp-shirt, lunch, snacks en patat op de afsluitende dag zijn bij de prijs inbegrepen.

AANMELDEN
Formulier kamp 22 t/m 24 juli
(aanmelden voor 1 juli)

Formulier kamp 26 t/m 28 augustus
(aanmelden voor 5 augustus)

In verband met de logistiek en organisatie is het alleen mogelijk om je (per kamp) voor 3 dagen aan te melden.

Heb je nog vragen? Stuur dan een email naar [email protected]

 
21-6-2024 Hockey clinic