header foto
 

Help jij ons flyeren?

16-4-2024 Nieuws We zijn op zoek naar hulp bij een belangrijke klus!!!

We hebben flyers laten maken voor werving van jongste jeugd spelers en voor de Lente Hockey Avond (toernooi & clinic) voor 30+ ers. Deze flyers moeten op IJburg en Zeeburg huis aan huis verspreid worden.

Hierbij vragen jeugdspelers en ouders om ons daar een handje bij te helpen. Met zo’n 20 man hebben we op heel IJburg en Zeeburg in een uur een flyer in de bus gedaan!

Je kunt dit lekker in je eentje doen, oordopjes in, Spotify playlistje aan. Of gezellig samen met papa of mama. Maar het allerleukste is natuurlijk om met je teamgenootjes op pad te gaan.

Als je je aanmeldt, dan kun je opgeven in welke straat je woont. We proberen daar met de indeling zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar het kan zijn dat je niet je eigen straat, maar ergens anders op IJburg of Zeeburg moet flyeren.

De flyers kunnen vrijdag opgehaald worden en moeten dit weekend bezorgd worden. 
Met de hulp van ongeveer 20 leden hebben we dit in een uurtje gefixt!

Jeugdspelers krijgen hiervoor een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per 300 flyers. Daar doe je ongeveer een uurtje over. 

AANMELDEN
Geef je op door een mail te sturen naar [email protected]. Je hoeft alleen je naam, team en adres door te geven. Wil je samen met iemand flyeren, geef dat dan ook even per mail door. Uiterlijk donderdag sturen we je meer details.

We rekenen op jullie support!
 
16-4-2024 Communicatie Commissie