header foto
 

Hockeykamp meivakantie

11-3-2024 Ook in de meivakantie organiseren we weer het AHC IJburg Hockeykamp šŸ‘

Er is een kamp waarbij hockey & fun centraal staan en een prestatiekamp voor kinderen die ook in de vakantie op niveau willen blijven hockeyen. Het kamp wordt wederom geleid door Zoe van Dijk en Evie Luschen (Dames 1). Samen met een aantal jeugdtrainers en spelers van Dames en Heren 1 zorgen zij voor leerzame oefeningen en leuke activiteiten.

Hockey & Funkamp
Het Hockey & Funkamp is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar (Waterhoentjes t/m Onder 12). De nadruk bij dit kamp ligt op een combinatie van leuke hockeyspelletjes en het verder ontwikkelen van een aantal basis hockeyvaardigheden. En dat alles samen met je hockeyvriendjes & vriendinnetjes en onder leiding van een ervaren jeugdtrainer.

Prestatiekamp
Dit kamp is voor kinderen van Onder 12 & 14 teams. Voor het prestatiekamp zetten we de beste trainers in, veelal van Heren 1 en Dames 1. Van de spelers die aan dit kamp meedoen verwachten we een serieuze instelling. De oefeningen zijn gericht op het ontwikkelen van technische skills en spelinzicht.

Ook als je niet in een prestatieteam speelt, maar wel graag serieus wilt trainen, kun je je opgeven voor het prestatiekamp.

We vinden het belangrijk dat alle kinderen drie leuke en leerzame dagen hebben. Daarom kijken we de eerste dag of iedereen op zā€™n plek is. Mochten we zien dat een kind het Prestatiekamp best pittig vindt, dan is het mogelijk dat hij/zij overstapt naar het Hockey & Funkamp. Uiteraard gebeurt dat in overleg.

Algemene informatie & aanmelden
Het kamp vindt plaats van maandag 29 april tot en met woensdag 1 mei. Je kunt je alleen voor 3 dagen aanmelden.

Het kamp begint om 9.00 en duurt tot 17.00 uur. De kosten voor het funkamp bedragen 165 en voor het prestatiekamp 180 euro. Een leuk kamp-shirt, lunch en snacks en patat op de afsluitende dag zijn bij de prijs inbegrepen.


 
11-3-2024 Hockey clinic Bijlage