header foto
 

Start veldtrainingen & oefenwedstrijden

6-2-2024 Een groot aantal teams is al klaar met de zaalcompetitie en staat te popelen om weer op het veld te starten. Vanuit de club willen we wijzen op het volgende:

Sproei-installatie veld 1/2
Omdat het water pas 1 maart wordt aangesloten door de gemeente, kan er nog geen gebruik worden gemaakt van de sproei-installatie op veld 1&2. 
Spelen op een veld dat niet gesproeid kan worden is volgens de KNHB toegestaan, mits het veld voldoende vochtig is. Gezien de regen/het vochtige klimaat schatten wij in, dat dat de komende weken geen probleem moet zijn. 
De (hoofd)trainers zullen controleren of de velden bespeelbaar zijn.

Prestatieteams
De prestatieteams hebben reeds via hun trainer gehoord wanneer de veldtrainingen hervat worden.

Breedteteams
De breedteteams starten in principe in de week voor de voorjaarsvakantie. Mocht jouw team nog niet willen starten, dan moet de teammanager even een berichtje sturen naar [email protected]

Thematrainingen
De thematrainingenvoor de breedteteams en jongste jeugd (O8,9 en 10) starten na de voorjaarsvakantie op vrijdag 1 maart.

Jongste jeugd
De jongste jeugd start weer met trainen na de voorjaarsvakantie, vanaf 26 februari.

Trainingsschema
Het trainingsschema is in principe gelijk aan het schema van voor de winterstop. Het kan zijn dat sommige teams in de week van 12-16 februari op een ander veld trainen. Dit zullen we tijdig doorgeven aan de teammanagers.

PS: Bij spelen op te droge velden is er verhoogd risico op blessures. Als een team tussen nu en 1 maart (aansluiting water) besluit te trainen op een te droog veld, dan is de club niet aansprakelijk is voor eventuele blessures opgelopen op veld 1 of 2.
 
6-2-2024 Algemeen