header foto
 

Barmanager gezocht

25-9-2023 VACATURE BARMANAGER
Heb je een tussenjaar, zit je in between jobs of zoek je part-time werk? Of ben je gepensioneerd en heb je energie en zin om aan de slag te gaan? 

We zijn op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte en bij voorkeur ervaren barmanager die het leuk vindt om zelfstandig de bar te runnen, het clubhuis op orde te houden en de voorraad te beheren. Daarnaast draai je mee met uiteenlopende evenementen, zoals hockeykampen, feesten of commissiebijeenkomsten op de club. Dit doe je in samenspraak met het bestuur, de barcommissie en de evenementencommissie. Je hebt ervaring achter de bar en je kunt barmedewerkers aansturen. Samen met de barcommissie verdeel je de te werken uren, doordeweeks en in het weekend.

Je bent enthousiast, servicegericht, open, een aanpakker en beschikbaar op doordeweekse middagen en zaterdag- en zondagmiddag.

In eerste instantie is deze rol tijdelijk en voor de periode van circa 2 maanden (tot aan de winterstop). Afhankelijk van invulling van de rol van verenigingsmanager kan deze periode worden verlengd na de winterstop.

We zoeken iemand met een beschikbaarheid van ongeveer 18-24 uur per week. Het exacte aantal uren is in overleg. Je werkt tijdens het hockeyseizoen op vaste dagen. Flexibele (avond) uren - bijvoorbeeld tijdens activiteiten/evenementen - zullen in overleg worden ingevuld. Salaris ligt tussen €2000 en €2200 per maand o.b.v. fulltime dienstverband, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Minimale leeftijd 21 jaar. Ervaring in de horeca is een pré. Het behalen van een SVH-diploma of EHBO/ BHV-cursus behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse of weet je iemand die zou willen solliciteren? Neem dan contact met ons op via [email protected] of stuur een appje naar 0628886532.
 
25-9-2023 Algemeen