header foto
 

Vrijwilligers gezocht

25-9-2023 Onze club draait voor een groot deel op de vrijwillige bijdrage van ouders en jeugd. Veel jeugdleden dragen al een steentje bij door een jonger team te trainen of coachen en sinds kort kun je ze ook langs de lijn zien als scheidsrechter. 

In de meeste commissies zijn ouders actief die dit al een aantal jaar met ziel en zaligheid doen. Zij kunnen heel erg goed de support gebruiken van nieuwe vrijwilligers: ouders die goede ideeën hebben over hoe we als club een nog mooiere en betere sport- en sociale omgeving voor onze kinderen kunnen creëren. Daar wil jij toch ook een steentje aan bijdragen? 

Dit zijn de commissies die hard op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers:

Jongste Jeugd Commissie
Voor deze commissie zijn we nog op zoek naar nieuwe leden die zich ofwel bezighouden met de werving van nieuwe leden ofwel organisatie rondom de Waterhoentjes. 

Voor de werving van nieuwe leden probeer je door middel van communicatie en evenementen onze club onder de aandacht te brengen bij kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Dat doe je samen met andere commissieleden. Voorbeelden van activiteiten zijn hockeyclinics voor basisscholen op IJburg en Zeeburgereiland, open trainingen en posters / flyers.  

Voor de Waterhoentjes ben je samen met de andere commissieleden aanspreekpunt voor ouders en trainers. Communicatie verloopt veelal via email, maar je bent ook regelmatig aanwezig bij de trainingen en activiteiten. Op die manier blijf je in nauw  contact met de jongste leden van onze club en hun ouders en kun je direct eventuele vragen beantwoorden. Je verzorgt duidelijke en tijdige communicatie naar ouders. In samenwerking met de technische staf plan je de trainingen en houd je je bezig met de teamindeling aan het einde van het seizoen.
 
Neem voor meer informatie over een rol in de commissie Jongste Jeugd contact op met [email protected].

Wedstrijdtafel / Veldcoördinatie
Je coördineert op wedstrijddagen de bezetting van de wedstrijdtafel en zorgt ervoor dat er voldoende veldcoördinatoren aanwezig zijn. Bij voorkeur zoeken we hier minimaal 2-3 personen die om toerbeurten verantwoordelijk zijn voor een competitie ronde. Neem voor meer informatie contact op met [email protected]

Sportiviteit & Respect 
Voor deze commissie zoeken we 1-2 nieuwe leden die samen met de bestaande commissieleden dit seizoen de commissie binnen de club meer zichtbaarheid gaan geven. Het plan ligt al op tafel, nu nog de handjes! Neem voor meer informatie contact op met [email protected]
 
25-9-2023 Algemeen