header foto
 

Hockeykamp Zomer 2023

30-5-2023 Nieuws Ook deze zomer organiseren we weer de AHC IJburg Hockeykampen 😎🏑☀️

Deze keer is er niet alleen een kamp waarbij hockey & fun centraal staan. Er is ook een prestatiekamp voor kinderen die ook in de vakantie op niveau willen blijven hockeyen en hun skills willen verbeteren.

Het Hockey & Funkamp is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar (Waterhoentjes t/m Onder 12) en het Prestatiekamp is voor kinderen van Onder 12 & 14 teams. Ook als je (nog) niet in een prestatieteam speelt, maar wel graag serieus wilt trainen, kun je je opgeven voor het prestatiekamp.

De kampen zijn van 24-26 juli en van 28-30 augustus. Je kunt je alleen voor 3 of 6 dagen opgeven.

Het kamp wordt wederom geleid door Zoe van Dijk en Evie Luschen (Dames 1). Samen met een aantal jeugdtrainers zorgen zij voor leerzame oefeningen en leuke activiteiten.

De kinderen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Bij aanvang van het kamp kunnen voorkeuren ten aanzien van de indeling worden doorgegeven.
Het kamp begint om 9.00 en duurt tot 17.00 uur. De kosten bedragen 150 per kamp / 3 dagen. Een leuk kamp-shirt, (warme&koude) lunch en snacks zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden voor het kamp in juli kan tot 2 juli via deze link. Voor het kamp in augustus kun je je via dezelfde link tot uiterlijk 6 augustus aanmelden.
 
30-5-2023 Hockey clinic