header foto
 

Proces & formulier teamindeling 2023/24

9-5-2023
Ook al zijn alle teams nog volop bezig met de 2e seizoenshelft, vanuit het Technisch Hart wordt al vooruitgekeken naar volgend seizoen. Daar hoort onvermijdelijk een nieuwe teamindeling bij.
Om tot een goede teamindeling te komen hanteert AHC IJburg een vastomlijnd proces. Dit proces is tot stand gekomen in samenwerking tussen de Prestatie-, Breedte- en Jongste Jeugd Commissie. Centraal staan de 3E's: Eigen niveau, Enjoy en Energie.
In het bijgevoegde Spoorboekje wordt stapsgewijs het proces toegelicht.
BELANGRIJK: Formulier input spelers
Afhankelijk van de categorie waarin je volgend jaar speelt en het gewenste niveau verzoeken wij je een van onderstaande formulieren in te vullen.
  • O18/O16/O14/O12 Breedteteams Alle spelers die momenteel in een breedteteam spelen (O10 tot en met 1e jaars O18) worden verzocht via dit formulier voor 22 mei aanstaande wensen ten aanzien van de teamindeling door te geven.
  • O9/O8 & Waterhoentjes Voorkeuren ten aanzien van indeling met vriendjes/vriendinnetjes kun je tot 22 mei doorgeven via dit formulier.
Voor de overige categorie├źn (prestatieteams en senioren) is het niet nodig een formulier in te vullen.
Voor de prestatieteams geldt:
  • Op 10, 11 en 12 mei vinden samensteltrainingen plaats voor de O16/O14/O12 prestatieteams van komend seizoen. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten.
  • Voor de O18 prestatieteams van komend seizoen zal een trainingsgroep worden samengesteld. Hiervoor kun je je van 29 mei tot 2 juni telefonisch opgeven bij Jan Willem van Hall via 06-23545349.
Bekendmaking teamindeling Zondagavond 11 juni wordt de (voorlopige) teamindeling voor alle teams op de website gepubliceerd. In de week van 19 tot en met 25 juni kunnen wijzigingsverzoeken worden ingediend.
Sportieve groet, Technisch Hart AHC IJburg
 
9-5-2023 Technische Commissie Bijlage