header foto
 

Belangrijke data: teamindeling seizoen 2023/2024 & opzeggen

24-4-2023 De Breedte-, Prestatie en Jongste Jeugd Commissie zijn enige tijd geleden gestart met de voorbereidingen voor de teamindeling seizoen 2023/24. Zij volgen daarbij het proces dat vorig seizoen is vastgesteld en destijds via het zogenaamde spoorboekje is gecommuniceerd. Hieronder enkele belangrijke data m.b.t. dit proces.

Samensteltrainingen: vóór 1 mei opgeven
Voor spelers die de ambitie en drive hebben om in een prestatieteam te spelen is het van belang om je vóór 1 mei aanstaande op te geven voor de samensteltraining. Zie ook het eerder verschenen bericht hierover.

Spoorboekje & wensenformulier: 8 mei
Op 8 mei aanstaande ontvangen alle leden het geüpdatete spoorboekje met de formulieren waarin wensen ten aanzien van de teamindeling voor breedteteams kunnen worden opgegeven.

(Voorlopige) teamindeling: 11 juni
De (voorlopige) teamindeling wordt maandagavond 11 juni via de site bekendgemaakt.

Opzeggen voor 1 mei
Mocht je overwegen om je lidmaatschap op te zeggen, doe dat dan vóór 1 mei aanstaande door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie. Vermeld in de mail je naam, lidnummer en de reden van opzegging. Wij wijzen erop dat bij opzeggingen na 1 mei maar vóór de nieuwe (voorlopige) teamindeling op 11 juni er 30 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij opzeggingen na bekendmaking van de nieuwe teamindeling wordt de volledige contributie in rekening gebracht.
 
24-4-2023 Algemeen